Αποχώρησε από ΣΥΡΙΖΑ η Κατερίνα Παπανάτσιου

Πρώην υφυπουργός Οικονομικών από τη Μαγνησία

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2024 7:53

ΑΘΗΝΑ
Στην αποχώρηση από τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε η πρώην υφυπουργός Οικονομικών και πρώην βουλευτής Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου, αποστέλλοντας επιστολή στα αρμόδια όργανα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η Κατερίνα Παπανάτσιου σημειώνει ότι ο «χώρος που μεγαλώσαμε πολιτικά και υπηρετήσαμε με ανιδιοτέλεια, μεταλλάσσεται σε κάτι που δεν μπορεί να μας χωρέσει πια», προσθέτοντας πως «στον ΣΥΡΙΖΑ είχαμε μάθει να συζητάμε τη διαφωνία και γνωρίζαμε πως όλες οι διαφορετικές απόψεις χωράνε».

Εξαπολύει βολές κατά του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, τονίζοντας ότι «ως «εκπαιδευόμενος μάγος» στο μεγαλύτερο κόμμα του Προοδευτικού τόξου, αλλάζει διαρκώς απόψεις πάνω σε βασικά ζητήματα». Σύμφωνα με την πρώην υφυπουργό, «προωθεί ιδέες ξένες προς τον χώρο μας, όπως τη συνεργασία Κεφαλαίου/ Εργασίας ή τη μετατόπιση για το Παλαιστινιακό». Ακόμη, η Κατερίνα Παπανάτσιου τονίζει ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, «δεν δείχνει σεβασμό στα εκλεγμένα όργανα του κόμματος, όπως αποδεικνύει όλη η στάση του από την εκλογή του μέχρι σήμερα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass