Σε λευκό φέρετρο η 34χρονη Αθηνά

Μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο, κηδεύτηκε στην Κατερίνη * Ο σύζυγός της νοσηλεύεται στη Λάρισα

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2023 8:15

Παγωμάρα και θλίψη επικρατεί στην Κατερίνη μετά τον χαμό της 34χρονης Αθηνάς Κατσαρά, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη. Η άτυχη μητέρα κηδεύτηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Άννης Κατερίνης, ενώ ο σύζυγός της με τον οποίο ταξίδευαν μαζί νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Λάρισας.


Η γυναίκα καθόταν στο 5ο βαγόνι, όμως, είχε πάει στο κυλικείο την ώρα που έγινε η φονική σύγκρουση. Σύμφωνα με το Olympusmera, λίγο μετά τις 15:30 έφτασε στον Ι.Ν. Αγίας Άννης, στην Κατερίνη, η σορός της άτυχης Αθηνάς. Η κηδεία της έγινε παρουσία πλήθους κόσμου, ενώ επικρατούσε βουβός πόνος.
Τραγική φιγούρα η μητέρα της που σπάραζε, φωνάζοντας ότι δεν θέλει να δει τι υπάρχει μέσα στο λευκό φέρετρο. «Δεν μπορεί να είναι το παιδί μου, είναι άδικο», έλεγε με λυγμούς.
Η Αθηνά, η οποία ήταν μητέρα ενός αγοριού δύο ετών, βρισκόταν στο μοιραίο τρένο μαζί με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στην Κατερίνη και είχε παντρευτεί το 2019. Επαγγελματικά είχαν εργαστεί σε μπαρ της πόλης. Η Αθηνά ήταν αδελφή του ποδοσφαιριστή του ΣΦΚ Πιερικός, Βασίλη Κατσάρα, η ομάδα του οποίου βρέθηκε σύσσωμη στην κηδεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass