Θύμα σκληρών κακοποιών 37χρονος

Από αδέσποτη σφαίρα μετά από επεισόδιο στη Ν. Ιωνία

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2023 8:20

ΑΘΗΝΑ


Μέλη γνωστής στις Αρχές συμμορίας είναι οι πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένας 37χρονος υδραυλικός από αδέσποτες σφαίρες.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, πρόκειται για μέλη γνωστής συμμορίας στην Αστυνομία. Αποτελείται περίπου από 10 άτομα, αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη νύχτα σε υποθέσεις εκβιάσεων, διακίνησης ναρκωτικών και σωματεμπορίας.
Η περιοχή δράσης της συμμορίας είναι το κέντρο της Αθήνας, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης, ενώ έδρα τους είναι ένα κλαμπ στα Σεπόλια, από το οποίο η συμμορία έχει πάρει και το όνομά της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συμμορία των σκληρών κακοποιών έχει διασυνδέσεις με ποινικούς εντός των φυλακών, ενώ φαίνεται να λειτουργούν και σαν «σωματοφύλακες» γνωστών τράπερ, με εμπλοκές σε περιστατικά ξυλοδαρμών.
Ο πυροβολισμός στην καφετέρια της Νέας Ιωνίας φαίνεται να έγινε μετά από συμπλοκή της συμμορίας με άλλα τρία άτομα, επίσης αλλοδαπούς, με τους οποίους υπήρχε προστριβή για άγνωστη αιτία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass