Πέθανε ο βουλευτής ΝΔ Μανούσος Βολουδάκης

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 57 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2023 7:40

ΑΘΗΝΑ
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μανούσος Βολουδάκης, μετά από σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο.


Ο βουλευτής της ΝΔ είχε εισαχθεί το τελευταίο διάστημα στο νοσοκομείο, απ’ όπου συνέχισε να δίνει τη μάχη με τον καρκίνο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε, σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του, στην τοπική κοινωνία των Χανίων και στους συναδέλφους του στη Βουλή και στο κόμμα του. Τη συντριβή του για τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη εξέφρασε με ανάρτησή του στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πιο αναλυτικά, κ. Μητσοτάκης έγραψε: «Είναι φτωχά τα λόγια για να περιγράψουν τη συντριβή μου από την απώλεια του Μανούσου Βολουδάκη. Του καλού φίλου και συνεργάτη, αλλά και αγαπημένου συμπατριώτη και πιστού συμμαχητή μου στη Νέα Δημοκρατία.
Ο Μανούσος αφήνει ένα αποτύπωμα ποιότητας σε όλη τη διαδρομή του. Ως βουλευτής, ως οικονομολόγος, ως Χανιώτης. Ενώ η δημόσια ζωή τού οφείλει πολλά, καθώς ως υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης πολέμησε γενναία τη γραφειοκρατία.
Η κυβέρνηση και η παράταξη θρηνούν για τον τόσο πρόωρο χαμό του. Η σκέψη μας είναι, τώρα, στην οικογένειά του. Στην αγαπημένη του Σέβη και στα τρία τους παιδιά. Δάφνη, Σήφη και Γιώργο, να θυμάστε πάντα τον πατέρα σας. Και να είστε περήφανοι γι’ αυτόν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass