Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2022 10:50

Eρωτας και χρέος τον οδήγησαν σε γυναικοκτονία
ΑΘΗΝΑ
Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών στον 37χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές που μαχαίρωσε θανάσιμα 36χρονη ομοεθνή του προχθές το μεσημέρι στην Κυψέλη.


Σε βάρος του δράστη, που φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα, απαγγέλθηκαν, επιπλέον, και οι κατηγορίες για τα αδικήματα της οπλοφορίας- οπλοχρησίας.
Ο 37χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο αναμένεται να λάβει προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αλλοδαπός αποδίδει το έγκλημα σε οικονομική διαφορά που υπήρχε με το θύμα. Υποστηρίζει, επίσης, ο κατηγορούμενος, πως η 36χρονη, που του είχε υποσχεθεί ότι θα χώριζε τον σύζυγο της προκειμένου να μείνουν μαζί, στο επίμαχο ραντεβού αρνήθηκε το χρέος (γίνεται λόγος για 20.000 ευρώ) που είχε απέναντί του και του ζήτησε να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά.

Μέχρι αύριο οι επιστροφές ΕΦΚ σε αγρότες
ΑΘΗΝΑ
Το αργότερο έως αύριο Τετάρτη θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών τα ποσά από την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (ΕΦΚ) του πετρελαίου κίνησης για αγροτική χρήση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η ΑΑΔΕ δεν είχε στην κατοχή της στοιχεία λογαριασμών (ΙΒΑΝ) για το 27% των δικαιούχων αγροτών. Έτσι, πάρθηκε η απόφαση αρχικώς να συγκεντρωθούν όλα τα απαραίτητα στοιχεία και εν συνεχεία να γίνει η καταβολή των χρημάτων για όλους έως την Τετάρτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass