Αντιδράσεις επιχειρηματιών για τα πάρτι σε βίλες και σκάφη

Ανακοίνωση από τα δύο σωματεία τους στη Μύκονο

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2021 11:38

ΑΘΗΝΑ
Αντιδράσεις στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί, προκαλούν τα ξέφρενα πάρτι που γίνονται σε βίλες της Μυκόνου.

Με μία άκρως ειρωνική ανακοίνωση τα δύο σωματεία των επιχειρηματιών της Μυκόνου ΣΕΔΕΜ και ΣΕΕΧΩΜ, εκφράζουν την αγανάκτησή τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση των δύο σωματείων:
«Με χαρά ενημερώνουμε όλες και όλους εσάς, τους φίλους και επισκέπτες μας ότι, τα προγραμματισμένα events των επιχειρήσεών μας, τα μεταφέρουμε σε χώρους που επιτρέπεται νόμιμα η διεξαγωγή τους, δηλαδή σε ΒΙΛΕΣ και ΣΚΑΦΗ.
Πιο αναλυτικές οδηγίες για τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής όλων αυτών των πάρτι, θα ανακοινώνει η κάθε επιχείρηση.
Στα πάρτι αυτά μπορείτε να εισέρχεστε χωρίς τεστ, να είστε όρθιοι, να χορεύετε όπως παλιά και θα έχετε έκπτωση 30%, αφού δεν θα κόβονται αποδείξεις ούτε θα ασφαλίζεται το προσωπικό.
Υ.Γ.1: Η παραπάνω ανακοίνωση ισχύει για πέντε ημέρες και θα επανέλθουμε όταν δούμε το νέο ΦΕΚ της κυβέρνησης. Την περιμετρική ασφάλεια του πάρτι θα την αναλάβει η Ελληνική Αστυνομία.
Υ.Γ. 2: Η ανακοίνωση εκδίδεται μετά τα βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν για το “υπέροχο” και “ανεμπόδιστο” πάρτυ που διοργανώθηκε χθες στο νησί μας
Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης και Εστίασης Μυκόνου (Σωματείο ΣΕΔΕΜ)
Σωματείο Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου (Σωματείο ΣΕΕΧΩΜ)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass