Σύντομες Ειδήσεις από την Ελλάδα

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2021 11:01

Το Facebook μπλόκαρε τον λογαριασμό του Π. Πολάκη

ΑΘΗΝΑ
Τρεις μέρες αποκλεισμό από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχει δεχθεί ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία αναφέρει ότι ο αποκλεισμός αφορά τρεις δημοσιεύσεις που είχαν γίνει με απόσταση 4-5 μήνες η μία από την άλλη. «Προσωπικά και από ιδιοσυγκρασία, ούτε παρενοχλούμαι ούτε εκφοβίζομαι από τέτοιες κοντόθωρες μεθοδεύσεις!» τονίζει ο Παύλος Πολάκης.
Ο Παύλος Πολάκης καταγγέλλει, μάλιστα, τη στοχοποίησή από τρολ της ΝΔ περί… διασποράς fake αντι-επιστημονικών απόψεων που του αποδίδονται, προκειμένου να του μπλοκάρει η Facebook τον προσωπικό του λογαριασμό. Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αναρωτιέται: «Αυτό το Facebook μπορεί να μας εξηγήσει πώς στοιχειοθετείται η παράβαση των όρων που “αφορούν σε παρενόχληση και εκφοβισμό” στις αναρτήσεις μου;;; Και μάλιστα σε 3 αναρτήσεις με απόσταση 4-5 μήνες η μια από την άλλη… (14/10/20 – 4/1/21 – 25/6/21). Αν παρενοχλείται ή εκφοβίζεται ουσιωδώς η κυβέρνηση από τα λεγόμενά μου… τότε εντάξει, σας καταλαβαίνω!»
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:
Αφού είδαν και απόειδαν ότι δεν περνάει εύκολα η δολοφονία χαρακτήρα με τη λάσπη, τη διασπορά fake αντι-επιστημονικών απόψεων που μου αποδίδονται ελαφριά τη καρδία από γαλάζιους “έγκριτους δημοσιολόγους” τύπου Φιλιππίδη και επικλήσεις προς τον Αλ. Τσίπρα “να επιληφθεί”…, επιστρατεύτηκαν τα γνωστά νεοδημοκρατικά τρολ των (καταχρεωμένων στις τράπεζες) υπογείων της Πειραιώς για να μπλοκάρουν τον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook!
Kαι καλά, αυτοί έχουν κάθε λόγο να με φιμώνουν, άλλωστε δεν ντράπηκαν να αφαιρέσουν τον λόγο από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη Βουλή…, αλλά αυτό το Facebook μπορεί να μας εξηγήσει πώς στοιχειοθετείται η παράβαση των όρων που “αφορούν σε παρενόχληση και εκφοβισμό” στις αναρτήσεις μου;;;
Και μάλιστα σε 3 αναρτήσεις με απόσταση 4-5 μήνες η μια από την άλλη… (14/10/20 – 4/1/21 – 25/6/21).
Αν παρενοχλείται ή εκφοβίζεται ουσιωδώς η κυβέρνηση από τα λεγόμενά μου… τότε εντάξει, σας καταλαβαίνω !
Ένα πάντως να θυμάστε…: προσωπικά και από ιδιοσυγκρασία, ούτε παρενοχλούμαι ούτε εκφοβίζομαι από τέτοιες κοντόθωρες μεθοδεύσεις!

 

Νέος Αναπληρωτής Διευθυντής στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού

ΑΘΗΝΑ
Ο Ειδικός Σύμβουλος στο Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού, Χρήστος Ζωγράφος, ορίζεται Αναπληρωτής Διευθυντής στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, με αρμοδιότητα τα Ψηφιακά και Περιφερειακά ΜΜΕ.
Ο ορισμός του Χρήστου Ζωγράφου εκτιμάται πως ενισχύει ακόμα περισσότερο το Μαξίμου στον ευαίσθητο και κρίσιμο τομέα της ενημέρωσης, ενώ το επόμενο διάστημα δεν αποκλείονται και άλλες διορθωτικές κινήσεις.

 

ΔΥΟ ΤΟΥΡΚΟΙ
Προσωρινά κρατούμενοι για προσπάθεια εμβολισμού σκάφους

AΘHNA
Οι δύο Τούρκοι που φέρονται να προσπάθησαν να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού στο Καστελλόριζο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα Ρόδου. Κατά τη χθεσινή απολογία τους φαίνεται ότι δεν έπεισαν με τους ισχυρισμούς τους ότι δεν έκαναν κάτι παράνομο με αποτέλεσμα να κριθούν προσωρινά κρατούμενοι.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι δράστες του περιστατικού που έλαβε χώρα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, σε θαλάσσια περιοχή του Καστελλορίζου, είναι ένας 35χρονος και ένας 25χρονος.
Το συμβάν σημειώθηκε τα ξημερώματα της 22ης Ιουνίου 2021 με τους Τούρκους να επιβαίνουν σε ταχύπλοο σκάφος και όταν τους ζητήθηκε από σκάφος του Λιμενικού να σταματήσουν, δεν υπάκουσαν με αποτέλεσμα να ρίξουν οι λιμενικοί προειδοποιητικές βολές σε ασφαλή σημεία του σκάφους. Το σκάφος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν τα δύο άτομα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass