Τον νοιάζει να μη φαίνεται ως «τέρας»

ΑΠΟΛΟΓΗΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ…

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2021 13:14

ΑΘΗΝΑ
Στοχευμένες, σε κρίσιμα για τις δικαστικές Αρχές, σημεία των ισχυρισμών του, ερωτήσεις για όσα έγιναν στα Γλυκά Νερά τη νύχτα της 11ης Μαΐου, δέχθηκε ο 33χρονος κατηγορούμενος για το έγκλημα, τόσο από τον ανακριτή της υπόθεσης, όσο και από τον αρμόδιο εισαγγελέα.


Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ακόμα και την ώρα που επί της ουσίας βρισκόταν ένα βήμα πριν τη φυλακή φέρεται να τον ενδιέφερε η εικόνα που είχε ο κόσμος γι’ αυτόν.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος, ρωτήθηκε και απάντησε για όλα τα κρίσιμα διαστήματα: Από τη γνωριμία του και το γάμο του με την Καρολάιν, μέχρι την ημέρα του εγκλήματος και όσα ακολούθησαν.
Ο κατηγορούμενος αν και ρωτήθηκε κατ΄επανάληψη αν και τι έπραξε όταν είδε να μειώνονται οι αντιστάσεις της Καρολάιν, εκείνος φέρεται να μην έκανε τίποτα και επί της ουσίας την άφησε αβοήθητη.
Στη συνέχεια δεν ήξερε τι να κάνει και άρχισε να σκέφτεται τι μπορεί να γίνει για να μην μείνει το παιδί και χωρίς τον πατέρα του.
Πάντως, λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της Καρολάιν θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο του αποφάσισε να σκοτώσει και το σκύλο τους.
Πολλές στιγμές ο κατηγορούμενος φέρεται να έλεγε και να ξαναέλεγε ότι του αξίζει η τιμωρία, αλλά ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι το «τέρας» που παρουσιάζεται.

 

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ
Ο συζυγοκτόνος οδηγήθηκε στην έκτη πτέρυγα των φυλακών, σε συνθήκες ειδικής κράτησης, λόγω του ειδεχθούς εγκλήματος που διέπραξε, ούτως ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα από άλλους κρατουμένους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αναγνωστόπουλος δεν θα είναι μόνος του στο κελί. Μαζί του θα βρίσκονται άλλοι τρεις κρατούμενοι: Ο ένας είναι σωφρονιστικός υπάλληλος που εκτίει ποινή για ναρκωτικά, ο δεύτερος για λαθρεμπόριο και ο τρίτος επίσης για ναρκωτικά.
Το κελί του 32χρονου είναι κοντά σε αυτό, όπου κρατούνται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος.
Ο Αναγνωστόπουλος έκανε τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό και έτσι δεν χρειάστηκε να μπει σε 14μερη καραντίνα, ενώ ως νέος κρατούμενος θα περάσει την καθιερωμένη συνέντευξη, είτε με την διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, είτε με τον αρχιφύλακα του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass