Οι τροπολογίες βουλευτών που αποδέχθηκε η Νίκη Κεραμέως

*Σήμερα το μεσημέρι η ψήφιση του νομοσχεδίου *Νέο εκπαιδευτικό συλλαλητήριο

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2020 9:01

ΑΘΗΝΑ
Τις βουλευτικές τροπολογίες, τις οποίες κάνει δεκτές ανακοίνωσε, πριν το κλείσιμο της συζήτησης επί των άρθρων του νομοσχεδίου για την “Αναβάθμιση του Σχολείου”, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.


Συγκεκριμένα, αποδέχθηκε τροπολογία του βουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, Β. Κεγκέρογλου με θέμα την “κατασκευή αιθουσών σχολικών μονάδων για την αντιμετώπιση έκτακτων και κατεπειγουσών αναγκών στέγασης μαθητών της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης”.
Επίσης, η υπ. Παιδείας αποδέχθηκε την τροπολογία του βουλευτή της ΝΔ, Σπ. Λιβανού για την προσθήκη των πτυχιούχων φιλολογίας στον κλάδο ΠΕ22 Επαγγελματικών Συμβούλων.
Ακόμη αποδέχθηκε την τροπολογία των βουλευτών της ΝΔ, Γ. Στύλιου και Ιω. Πασχαλίδη για δυνατότητα απονομής τίτλου ομότιμου καθηγητή των πρώην ΤΕΙ, αλλά και της βουλευτού της ΝΔ, Ντόρας Μπακογιάννη, με θέμα “Εξόφληση δαπανών για την αγορά ακινήτου του ΕΛΜΕΠΑ” στην Κρήτη. Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου μίλησαν ο πρωθυπουργός, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η κ. Γεννηματά, ο Δημ. Κουτσούμπας, υπουργοί και βουλευτές .
ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
Εν τω μεταξύ με στάση εργασίας και νέα κινητοποίηση σήμερα Πέμπτη, θα συνεχίσουν τη διαμαρτυρία τους ενάντια στο «αντιεκπαιδευτικό» - όπως το χαρακτηρίζουν - νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες. Τα ΔΣ της ΔΟΕ και της ΟΛΜΕ χαιρέτισαν τις απεργιακές πανεκπαιδευτικές κινητοποιήσεις, προχθες και χθες , με τις οποίες εκφράστηκε η αντίθεση των εκπαιδευτικών στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας «Αναβάθμιση του Σχολείου και άλλες διατάξεις» και το αίτημά τους να μην ψηφιστεί. Καθώς η ψηφοφορία του νομοσχεδίου προγραμματίστηκε για σημερα το μεσημέρι, οι ομοσπονδίες κήρυξαν για σημερα , Πέμπτη 11 Ιουνίου, 3ωρη στάση εργασίας (από 11:00 έως 14:00) και καλούν τους εκπαιδευτικούς σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass