«Αντίο» με μαντινάδες και τραγούδια

* Ο γιός του σκότωσε τον μαντιναδολόγο, λέει ο πατέρας του 30χρονου Ξυλούρη* Τι κατέθεσε ο 29χρονος

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2020 9:00

ΑΘΗΝΑ

Ενώπιον του Εισαγγελία βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη που φέρεται να δολοφόνησε τον Γιώργο Ξυλούρη στο διπλό φονικό που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στα Ανώγεια της Κρήτης.

Για περίπου μια ώρα κατέθεσε ο γιος του 63χρονου Λευτέρη Καλομοίρη που έπεσε νεκρός στο διπλό φονικό στα Ανώγεια. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε εκείνος, βράδυ του Σαββάτου, ο ίδιος διαπληκτίστηκε έντονα με τον Γιώργο Ξυλούρη έξω από το σπίτι της οικογένειας Καλομοίρη και ο καβγάς κατέληξε σε ξυλοδραρμό. Όπως ισχυρίζεται στη συνέχεια χώρισαν και ίδιος πήγε να κάνει μπάνιο.

Ωστόσο, έμειναν έξω από το σπίτι ο πατέρας του, Λευτέρης Καλομοίρης, και η μητέρα του. Ο Γιώργος Ξυλούρης επέστρεψε και επιτέθηκε στον πατέρα του. Έπειτα άκουσε -όπως ισχυρίζεται- φωνές και πυροβολισμό και όταν βγήκε έξω είδε τον Ξυλούρη πάνω από το νεκρό πατέρα του. Τότε θόλωσε, είπε στην Εισαγγελέα και πυροβόλησε τον 30χρονο, επειδή, όπως είπε «δεν έβλεπα τίποτα μπροστά μου» και ότι ήταν σαν να «είχα σεντόνι».

Ο 29χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε τρίτους και πήρε προθεσμία για την Τετάρτη στις 12 το μεσημέρι. Ο φερόμενος δράστης οδηγήθηκε με καθυστέρηση στα δικαστήρια καθώς προηγήθηκε πολύωρη κατάθεση στην Ασφάλεια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass