ΜΙΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΥΝΗΓΙ

Λαθροθηρία με «όπλο» τον ήχο!

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2015 7:38

ΑΘΗΝΑ

Σε μια συμβολική κίνηση ενάντια στο παράνομο κυνήγι, ενόψει της έκδοσης της νέας ρυθμιστικής για τη θήρα και την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου προχώρησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιάννης Τσιρώνης.

Συγκεκριμένα εκπρόσωποι της Θηροφυλακής και κυνηγετικών οργανώσεων συγκεντρώθηκαν στο προαύλιο του Υπουργείου και άπλωσαν επιτόπου παράνομο κυνηγετικό εξοπλισμό που κατασχέθηκε από τη θηροφυλακή σε επιχειρήσεις κατά των παράνομων κυνηγών. Ο εξοπλισμός, που αποτελούνταν από κατασχεμένες «παγίδες» ή «κράχτες», δηλαδή ηχομιμητικές συσκευές που χρησιμοποιούνται στο παράνομο κυνήγι των πτηνών, καταστράφηκε επιτόπου από τους θηροφύλακες, με την ενεργό συμμετοχή του Αναπληρωτή Υπουργού ΠΑΠΕΝ Γιάννη Τσιρώνη.

Σε δηλώσεις του ο Γιάννης Τσιρώνης τόνισε: «Δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε καμία παραβίαση ούτε του νόμου, ούτε του δημοσίου συμφέροντος ούτε της προστασίας του περιβάλλοντος. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν καταστρέφοντας τις ηχομιμητικές συσκευές. Είναι και θέμα εκπαίδευσης να καταλάβουν οι άνθρωποι πόσο κακό κάνουν στο περιβάλλον γύρω τους. Πέρα από τις όποιες διαφωνίες η εξολόθρευση θηραμάτων με τέτοιες παγίδες δεν μπορεί να βρίσκει σύμφωνους ούτε τους κυνηγούς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass