Εξτρα ενισχύσεις και μπόνους 3 εκατ. ευρώ δίνει ο Καρέλιας

• Στους εργαζόμενους της επιχείρησης και ιδρύματα της Καλαμάτας

Δημοσίευση: 30 Δεκ 2017 16:03

ΑΘΗΝΑ

Η εταιρεία Καρέλιας για ακόμα μια φορά επέλεξε να παρέχει στους εργαζόμενούς της μια σειρά από έξτρα παροχές ύψους 3 εκ. ευρώ, ενώ προσφέρει το πόσο των 500.000 ευρώ και σε κοινωφελείς φορείς.

 Όλες οι παροχές θα δοθούν καθαρές, ως εκ τούτου η εταιρία θα καλύψει με δικά της χρήματα όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους.
 Η ομιλία του Ανδρέα Καρέλια προς τους εργαζομένους:
 «Έτσι και οι έκτακτες οικειοθελείς παροχές που παραδοσιακά ανακοινώνω σε κάθε τέτοια γιορτή αντανακλούν την χρονιά που πέρασε, τις επιτυχίες της και τις δυσκολίες της αλλά και τη χρονική στιγμή στην οποία βρισκόμαστε, τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας και τις γενικότερες συνθήκες μέσα στο περιβάλλον στο οποίο ζούμε.
 1. Η ενίσχυση για το εορταστικό τραπέζι θα είναι φέτος 200 ευρώ καθαρά για κάθε εργαζόμενο στην Εταιρεία.
 2. Το επίδομα παρουσίας θα είναι φέτος € 850 ευρώ καθαρά. Θυμίζω ότι αυτό το δικαιούνται όσοι δεν έλειψαν ούτε μία μέρα από την εργασία τους.  Πέρσι το ποσό αυτό το έλαβε το 83% των εργαζομένων, πράγμα ιδιαίτερα ευχάριστο.
 3. Ο κάθε εργαζόμενος, που έχει παιδιά που σπουδάζουν σε κρατικό Πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ, θα λάβει έκτακτη οικονομική ενίσχυση 1.500 ευρώ καθαρά.
 4. Οι εργαζόμενοι, των οποίων τα παιδιά πέτυχαν στα παραπάνω Ιδρύματα μέσα στο 2017, θα λάβουν επιπλέον ενίσχυση€ 500 ευρώ καθαρά.
 5. Παράλληλα, η Εταιρεία θα κάνει δώρο έναν υπερσύγχρονο φορητό υπολογιστή Apple σε κάθε παιδί που πέτυχε την εισαγωγή του σε μία από τις παραπάνω σχολές μέσα στο 2017.
 6. Όλοι οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία θα λάβουν έκτακτη οικονομική ενίσχυση1.000 ευρώ καθαρά.
7. Ειδικότερα οι εργαζόμενοι των οποίων οι μηνιαίες αποδοχές είναι κάτω από 2.500 ευρώ θα λάβουν, πέραν των 1.000 ευρώ, επιπλέον 300 ευρώ, ήτοι 1.300 ευρώ καθαρά.
 8. Επιπλέον οι εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές από 1.700 ευρώ και κάτω, θα λάβουν πέραν των 1.000 ευρώ και των€300 ευρώ, μία ακόμη πρόσθετη έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200 ευρώ καθαρά, ήτοι 1.500 ευρώ καθαρά.
9. Εργαζόμενοι με μηνιαίες αποδοχές έως και 1.200 ευρώ και οι οποίοι έχουν από 2 ανήλικα παιδιά και πάνω, θα λάβουν επιπλέον 450 ευρώ καθαρά για κάθε ανήλικο παιδί.
10. Ο κάθε λαχνός της σημερινής γιορτής είναι 800 ευρώ καθαρά.
 Όπως κάθε χρόνο, όλες οι παραπάνω παροχές θα δοθούν καθαρές.
 Δηλαδή, η Εταιρεία θα καλύψει με δικά της χρήματα, όλους τους φόρους και τις κρατήσεις που αναλογούν στους εργαζομένους.
ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ  
Δεν σταματάμε όμως εδώ. Φέτος αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μία ξεχωριστή πρωτοβουλία με σκοπό την ενίσχυση των σημαντικών φορέων τόσο της πόλης μας αλλά και της ελληνικής επικράτειας, που πραγματικά έχουν ανάγκη την στήριξή μας. Έτσι, η εταιρεία μας αποφάσισε να ενισχύσει με το συνολικό ποσόν των 500.000 ευρώ ως εξής:
1) Πρώτο Ειδικό Δημοτικό και Ειδικό Νηπιαγωγείο Καλαμάτας με το ποσόν των € 75.000 ευρώ
2) Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων Και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Νομού Μεσσηνίας με το ποσόν των 75.000 ευρώ
3) Σύλλογος Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Μεσσηνίας (ΣΥ.Φ. ΑΜΕΑ) με το ποσόν των 75.000 ευρώ
4) Παιδικά Χωρία SOS Καλαμάτας με το ποσόν των 75.000 ευρώ
5) Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας με το ποσόν των 50.000 ευρώ
6) Χαμόγελο του Παιδιού με το ποσόν των 150.000 ευρώ
 Όλες οι παραπάνω έκτακτες οικειοθελείς παροχές προς τους εργαζομένους, καθώς και τα έκτακτα πρόσθετα bonus για τους εργαζομένους που διέπρεψαν με την απόδοσή τους μέσα στη χρονιά που πέρασε, όπως και οι οικονομικές ενισχύσεις των φορέων που ανέφερα, αναμένεται να ξεπεράσουν και πάλι το ποσόν των 3.000.000 ευρώ, το οποίο, όπως και πέρσι, αποτελεί το μεγαλύτερο ποσόν που έχει δώσει ποτέ η Εταιρεία μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass