Μετά από αλκοόλ και καυγά σκότωσε τον πατέρα του

* Είχε κερδίσει δικαστικά την επιμέλειά του από τη σύζυγό του

Δημοσίευση: 28 Δεκ 2017 18:26

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αλλάζει και πάλι το σενάριο της δολοφονίας του 61χρονου πατέρα από τον 34χρονο γιο του στην Φορτέτσα Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές διαπίστωσαν πως το σπίτι ήταν ανάστατο γεγονός που υποδηλώνει ότι προηγήθηκε πάλη πατέρα και γιου και πως ο 34χρονος δεν τον σκότωσε στον ύπνο του, όπως διέρρευσε το πρωί.

Ο 34χρονος πατροκτόνος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Ο ίδιος αντιμετωπίζει με κυνισμό την πράξη του και δεν δείχνει να μετανιώνει, αφού όπως ισχυρίστηκε και να το κάνει αυτό δεν φέρνει πίσω τον πατέρα του και αποδίδει το έγκλημα στην «κακιά ώρα» και στο αλκοόλ, που όπως επίσης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, τον μεταμορφώνει…

Αυτό που φαίνεται να εξόργισε τον 34χρονο ήταν μια φράση του πατέρα για ένα οικογενειακό ζήτημα, ενώ η επίμαχη συζήτηση έγινε το βράδυ στο καφενείο του χωριού Φορτέτσα Ηρακλείου, όπου πατέρας και γιος διασκέδαζαν μαζί.

Οι δυο τους έφυγαν από το καφενείο αργά το βράδυ και έπειτα από μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ. Ο 34χρονος αποφάσισε να μείνει στο πατρικό του, καθώς ήταν πολύ μεθυσμένος για να φτάσει στο δικό του σπίτι έξω από το Ηράκλειο.

Στο σπίτι φαίνεται πως ξέσπασε έντονος τσακωμός με αποτέλεσμα ο 34χρονος να πιάσει με κεφαλοκλείδωμα τον ίδιο του τον πατέρα και του έκλεισε το στόμα, πνίγοντας τον και τον σώριασε νεκρό στο πάτωμα του σαλονιού.

Αμέσως μετά ο δράστης έπεσε για ύπνο… Το πτώμα του πατέρα βρήκε η αδερφή του.

Ο 34χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ναρκωτικά και ληστεία, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι είχε μεγαλώσει σε βίαιο περιβάλλον.

Σημειώνεται πως ο 61χρονος είχε δώσει δικαστική μάχη για να καταφέρει να κρατήσει την επιμέλεια του γιου του, όταν χώρισε με την Ολλανδέζα σύζυγό του και μητέρα του γιου του. Εκείνη επέστρεψε στην χώρα της και πήρε μαζί της την κόρη τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass