ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΠΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Ρυθμίσεις για τα «Taxibeat»

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2017 15:44
Την προώθηση ρυθμίσεων από την κυβέρνηση για  τη διαδικτυακή εφαρμογή Taxibeat προανήγγειλε ο Ν. Παππάς,  μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την Uber Την προώθηση ρυθμίσεων από την κυβέρνηση για τη διαδικτυακή εφαρμογή Taxibeat προανήγγειλε ο Ν. Παππάς, μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για την Uber

ΑΘΗΝΑ
Ρυθμίσεις και για τη διαδικτυακή εφαρμογή Taxibeat προανήγγειλε στη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ενώ άσκησε κριτική στη Νέα Δημοκρατία και όσα κόμματα είχαν κατηγορήσει τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη για τη ρύθμιση που αφορούσε στον τρόπο

λειτουργίας των ηλεκτρονικών πλατφορμών εξεύρεσης ταξί, η οποία δικαιώθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού και την αδειοδότηση διαστημικών δραστηριοτήτων, ο κ. Παππάς είπε, εξάλλου, ότι «η κυβέρνηση με τις πρωτοβουλίες της δίνει κίνητρα στους Έλληνες επιστήμονες να επιστρέψουν στην Ελλάδα» και δήλωσε υπερήφανος για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA) να ιδρύσει θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων στη χώρα μας.
«Είμαστε υπερήφανοι, επίσης, που καταφέραμε να φέρουμε τη γερμανική εταιρία ΟΗΒ (μια από τις τρεις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές εταιρίες του διαστημικού τομέα) στην Ελλάδα, ώστε να επενδύσει σε μονάδα κατασκευής μικροδορυφόρων», είπε και πρόσθεσε ότι «ο Διαστημικός Οργανισμός που θα ιδρυθεί θα έχει τη μορφή ΔΕΚΟ, όμως διασφαλίζονται οι απαραίτητες προβλέψεις που θα επιτρέπουν την ευελιξία και την αποτελεσματικότητα, την οποία χρειάζεται να έχει ένας τέτοιος Οργανισμός».
Αναφερθείς επίσης στην εκμετάλλευση του φάσματος ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής είπε ότι «καλό είναι στο σπίτι του κρεμασμένου να μη μιλάνε, ορισμένοι, για σχοινί», τονίζοντας ότι «επί ημερών τους, η Ελλάδα είχε αφήσει ανεκμετάλλευτο έναν ολόκληρο αναμεταδότη στον Hellas SAT 2». «Με τη νέα συμφωνία που υπογράψαμε, η χώρα μας έχει υπερτριπλασιάσει τα ανταλλάγματα που λαμβάνει από τον Hellas SAT 3», ανέφερε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass