ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ

Στην Κύπρο αντιπροσωπεία της ΠΟΕΔ

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2017 15:26

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (ΠΟΕΔ) με επικεφαλής τον πρόεδρό της, συνταγματάρχη ε.α. Δημ. Γεωργάκη και αντιπρόσωποι των Λεσχών Ελλήνων Καταδρομέων από τις διδυμοποιημένες Ελλαδικές Λέσχες, Θεσσαλονίκης, Σερρών και Καστοριάς,

επισκέφτηκαν τη μαρτυρική Μεγαλόνησο και παρέστησαν στις εκδηλώσεις σύσφιξης των σχέσεων, εφέδρων Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων καταδρομέων, με αφορμή τη διδυμοποίηση του Συνδέσμου Εφέδρων καταδρομέων της Επαρχίας Λεμεσού (ΣΕΚΕΛ) και της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Καστοριάς.
Παράλληλα, όπως σημειώνεται από την ΠΟΕΔ, «έγιναν ξεναγήσεις - επισκέψεις και ευλαβικά προσκυνήματα στους τόπους θυσίας και μαρτυρίου αλλά και ανυπέρβλητης ανδρείας για αυτοδιάθεση και ελευθερία στα φυλακισμένα μνήματα των ηρώων του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ στη Λευκωσία, αλλά και των ηρώων Ελλήνων και Ελληνοκυπρίων που έδωσαν τη ζωή τους για την Κύπρο κατά την εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο το 1974 με καταθέσεις στεφάνων, στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας στη Λευκωσία, τη Λεμεσό και την Πάφο όπως αρμόζει στο ήθος και στις αξίες των καταδρομέων. Η ΠΟΕΔ δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτούς που με τη θυσία τους μας έδωσαν ελεύθερη την Ελλάδα και την ελεύθερη Κύπρο. Νιώσαμε ανεπανάληπτες στιγμές εθνικής υπερηφάνειας αλλά και τόνωσης του εθνικού μας φρονήματος» καταλήγει η ανακοίνωση.
Στον Άγιο Κωνσταντίνο της Λεμεσού η ΠΟΕΔ συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις αφής του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και ο κ. Γεωργάκης είχε την τιμή να ανάψει τα φώτα του μεγαλύτερου δένδρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass