Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας να μαζέψει τον Καμμένο, αλλιώς να τον αποπέμψει

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2017 21:24

Να μαζέψει τον Πάνο Καμμένο ή αν δεν μπορεί, τότε να τον αποπέμψει από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ζήτησε, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Αφορμή στάθηκε η αναφορά του υπουργού Εθνικής Αμυνας Πάνου Καμμένου στη Βουλή περί του κινδύνου να υπάρξει, στις αρχές του καλοκαιριού, θερμό επεισόδιο με την Τουρκία στην Κύπρο.

 

«Ο τρόπος, με τον οποίο πολιτεύεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, η ρητορική και οι διαρροές του, θέτουν σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα. Καλώ τον κ. Τσίπρα να μαζέψει τον υπουργό του πάραυτα.

» Δηλώσεις αυτού του είδους ότι δήθεν ανώτατη πηγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας προβλέπει ένταση στην περιοχή της Κύπρου, στερούνται σοβαρότητας, δημιουργούν μείζον θέμα στις σχέσεις μας με την Κύπρο και ταυτόχρονα θέτουν σε κίνδυνο τη βασική και βαριά βιομηχανία της Κύπρου, δηλαδή τον τουρισμό. Και βεβαίως πλήττουν τη δική μας τουριστική βιομηχανία» ανέφερε.

Η κ. Μπακογιάννη πρόσθεσε: «Δεν είναι αρμόδιος ο κ. Καμμένος να μιλάει για εξωτερική πολιτική και καλά θα κάνει να σοβαρευτεί. Αν δεν μπορεί να σοβαρευτεί, να τον μαζέψει ο κ. Τσίπρας. Είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να τον μαζέψει. Αυτού του είδους οι πολιτικές που γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και έχουν ως στόχο να βάλουν το κόμμα του κ. Καμμένου στη Βουλή, δεν μπορούν να θέτουν σε κίνδυνο τα μείζονα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Έχω απόλυτη συναίσθηση του βάρους των λεγομένων μου».

Αιχμηρή απάντηση Καμμένου

Με μία αιχμηρή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Κατά τα άλλα, ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε το Σάββατο στρατιωτικές μονάδες στη Σάμο και την Ικαρία. από όπου εξήρε τη συνεισφορά των εθνοφυλάκων στην περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι εθνοφύλακες «είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν άμεσα στο κάλεσμα της πατρίδας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος από την Ικαρία, απ’ όπου παρακολούθησε την ανακατάληψη του αεροδρομίου του Αγίου Κηρύκου από μονάδα εθνοφυλάκων, στο πλαίσιο της έκτακτης τακτικής άσκησης μετά στρατευμάτων «ΑΣΤΡΑΠΗ» που διατάχθηκε μόλις προ 12ώρου.

«Οι Έλληνες μαχόμεθα πάντα υπέρ πίστεως και πατρίδος, μαχόμεθα πάντα για να υπερασπιστούμε την εθνική μας κυριαρχία, την εδαφική μας ακεραιότητα και την εθνική μας υπερηφάνεια. Είμαστε όλοι υπερήφανοι για το έργο το οποίο επιτελείτε», επισήμανε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass