Προκήρυξη για μονιμοποίηση ΕΠΟΠ

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2017 7:10

ΑΘΗΝΑ

Ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Βίτσας, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, εξέδωσε προκήρυξη για τη μονιμοποίηση των Επαγγελματιών Οπλιτών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πιο συγκεκριμένα προκηρύχθηκε η διενέργεια γραπτών εξετάσεων, για τη μονιμοποίηση των Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ.ΟΠ) (Ανδρών -Γυναικών) της ΠΑ, που κατατάχθηκαν τον Μάιο του έτους 2010 και συμπληρώνουν την εκ του νόμου απαιτούμενη επταετή υποχρέωση παραμονής, το Μάιο του 2017.

Σύμφωνα με το dimosio.gr, η ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων ορίζεται σύμφωνα με την προκήρυξη, η Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017. Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας εξέδωσε και δεύτερη προκήρυξη που αφορά την μετάταξη Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) και Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠ. ΟΠ.) στο Σώμα Μονίμων Υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass