Στις 15 Ιανουαρίου οι αιτήσεις για το Εισόδημα Αλληλεγγύης

Δημοσίευση: 03 Ιαν 2017 9:24 | Τελευταία ενημέρωση: 03 Ιαν 2017 9:49

Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.


Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας Πρόνοιας Δ. Καρέλλας, στόχος είναι να λειτουργήσει η πλατφόρμα μεταξύ 15 και 20 Ιανουαρίου.
Ανέφερε ότι έως τις 10 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί η εκπαίδευση των στελεχών του συνόλου των δήμων της χώρας και των ΚΕΠ. Είπε ότι αιτήσεις θα υποβάλλονται είτε μέσω Ίντερνετ, είτε μέσω ΚΕΠ, είτε μέσω δήμων.
Σημείωσε πως όταν δεν υπάρχουν αλλαγές στα στοιχεία των δικαιούχων -περιουσιακά ή οικογενειακά- τότε οι αιτήσεις είναι 'απλές" και θα μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά ή μέσω ΚΕΠ.
Αν υπάρχουν αλλαγές, όπως εξήγησε θα είναι καλύτερα να υποβάλλονται στις υπηρεσίες των δήμων καθώς θα χρειάζονται πιστοποιητικά και έγγραφα. Υπογράμμισε πως το βασικό στοιχείο που θα χρειάζονται όσοι υποβάλλουν αιτήσεις είναι το εισόδημα των τελευταίων έξι μηνών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Πληροφορίες δημοσιεύονται, όπως ανέφερε ο κ. Καρέλλας στην ιστοσελίδα
www.keaprogram.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass