ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Πώς δίνονται οι χορηγίες του ΟΠΑΠ;

*Επέκταση συμβολαίου σε Ξενοδόχοφ και Καβουσάκη

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2016 11:11

Του Σωτ. Κέλλα

Για τα κριτήρια της διαφημιστικής δαπάνης του ΟΠΑΠ μίλησε χθες ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του ΟΠΑΠ που έγινε παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή.

Συγκεκριμένα είπε: «Θα διωχθεί για απιστία το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ ΑΕ. που το ελέγχει ο κ. Μελισσανίδης. Δεν μπορεί η ΑΕΚ να παίζει στη Βέροια και την προηγούμενη μέρα η Βέροια να βάζει διαφήμιση ΟΠΑΠ στη φανέλα της.

Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Είμαστε μια ομάδα πολύ πιο εμπορική από άλλες και δεν παίρνουμε διαφήμιση λόγω της κακής μου σχέσης με τον κ. Μελισσανίδη. Δεν αλλοιώνεται έτσι το πρωτάθλημα; Τι να λέμε τώρα...

Και δεν είναι μόνο επιχειρηματικό το ζήτημα. Από τη διαφήμιση του ΟΠΑΠ επηρεάζεται το πρωτάθλημα, οι εκλογές της ΕΠΟ, τα πάντα. Στον ΟΠΑΠ ο κ. Μελισσανίδης είναι μικρομέτοχος, αλλά κάνει κουμάντο ο άνθρωπός του, ο Φωκάς».

Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΥΨΗ

Ο ενθουσιασμός στην ομάδα της ΑΕΛ έχει απογειωθεί στα ύψη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με1-0 καθώς δεν είχε μόνο βαθμολογική σημασία αλλά και ψυχολογική και κυρίως αποκατάστασης του ονόματος της Λαρισινής ομάδας και των σχέσεων που υπήρχαν με τον Ολυμπιακό.

Επίσης έφερε ηρεμία στην ομάδα που τη χρειάζονταν τόσο πολύ μετά από ταραχώδη περίοδο και παράλληλα υπήρχαν τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στις πρώτες αγωνιστικές.

Από δω και πέρα υπάρχει ο αγώνας με τον Λεβαδειακό το ερχόμενο Σάββατο όπου η νίκη θα δώσει άλλο αέρα στην ΑΕΛ ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Χθες οι παίκτες της λαρισινής ομάδας είχαν  ρεπό ενώ σήμερα θα υπάρξουν δύο προπονήσεις. 

Για το παιχνίδι στη Λεβαδιά ο προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ξενοδόχοφ και Ναβάρο.  

ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΔΥΟ 

Επέκταση των συμβολαίων  συνεργασίας με την ΑΕΛ  έκαναν  Γεννάδιος Ξενοδόχοφ και Ζαχαρίας Καβουσάκης για άλλα τρια χρόνια.

Από την ΠΑΕΑΕΛ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Για άλλα τρία χρόνια στην ΑΕΛ, με αυξημένες αποδοχές, θα αγωνίζονται, οι δύο βασικοί τερματοφύλακες της ΠΑΕ ΑΕΛ Γεννάδιος Ξενοδόχοφ και Ζαχαρίας Καβουσάκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές μέσα σε ελάχιστα λεπτά αποδέχθηκαν την πρόταση του κ. Κούγια, μετά και τη σύμφωνη γνώμη του κ. Αναστασιάδη και ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass