ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ Ο ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

Ετοιμος ο Σαββίδης για την α΄ δόση

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2016 11:37

 ΑΘΗΝΑ

"Δεν έχω εκκρεμότητες. Όσον αφορά τη χρηματοδοτική μου ικανότητα, όλα είναι διαφανή. Περιμένω την εντολή για να καταβάλω αμέσως την πρώτη δόση", δήλωσε στο ΑΠΕ–ΜΠΕ ο ομογενής επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης, απαντώντας στο ερώτημα πότε θα καταβάλει το αντίτιμο για την εξασφάλιση της τηλεοπτικής άδειας.

Ερωτηθείς αν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού "Alpha" , τόνισε: "Από όσο φαίνεται από τη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του, μάλλον δεν θα διαπραγματευτούμε μαζί του".

Και πρόσθεσε: "Από όσο κατάλαβα, δεν θα τού επιτρέψουν οι φίλοι του να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας. Σίγουρα έχει την αγωνία του, αλλά πρέπει να μάθει εκτός από το να κερδίζει και να χάνει".

“Αν αποτύχω στη συμφωνία, θα αρχίσω από την αρχή την προσπάθειά μου για την ίδρυση νέου τηλεοπτικού καναλιού”. είπε ο κ. Σαββίδης.

Ο ομογενής επιχειρηματίας, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το Αθηναϊκό Πρακτορείο εμφανίστηκε βέβαιος ότι τελικά θα καταφέρει να αγοράσει την τηλεοπτική άδεια.

Ο ΣΤ.ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

Ξαφνιάζει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου με δηλώσεις το σχετικά με το νέο τηλεοπτικό τοπίο. Μιλώντας στον Αθήνα 9,84, τόνισε ότι "φυσικά και είναι δουλειά της κυβέρνησης να έχει κάποια φιλικά Μέσα Ενημέρωσης".

Πρόσθεσε δε ότι "όταν η κυβέρνηση έχει όλα τα Μέσα εναντίον της, όταν φτιάχνεται ένα καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο, θέλει να έχει και κάποια μέσα φιλικά προσκείμενα".

Ερωτηθείς για την υπόθεση Καλογρίτσα, ο κ. Κούλογλου προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, σημειώνοντας: "Ο κ. Καλογρίτσας προφανώς συνήψε μια συμφωνία και με μέλη της τωρινής κυβέρνησης, αλλά αυτή η συμμαχία δεν ήταν τόσο ισχυρή ώστε να κερδίσει τους αντιπάλους".

"Η κυβέρνηση δεν πέτυχε το στόχο της που ήταν να αλλάξει το τηλεοπτικό τοπίο με έναν σταθμό που δεν θα την πολεμούσε", συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς για το δανεισμό Καλογρίτσα από την τράπεζα Αττικής, είπε ότι εάν ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ήταν εναντίον της σημερινής κυβέρνησης θα είχε πάρει πιθανότητα την άδεια, γιατί θα είχε βρει τα χρήματα γι' αυτήν.

Πηγή: ΑΠΕ–ΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass