Κούγιας: Μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατέθεσε η οικογένεια Μαυρίκου

Δημοσίευση: 10 Ιουν 2016 21:01

Μηνυτήρια αναφορά για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, κατά αγνώστων δραστών, κατέθεσε στην Ασφάλεια Αττικής η σύζυγος του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου Αλέξη Κούγια.

Στην ανακοίνωση του συνηγόρου της οικογένειας Μαυρίκου, Αλέξη Κούγια, επισημαίνεται ότι στην μηνυτήρια αναφορά ορίζονται ως τεχνικοί σύμβουλοι ο Νικόλαος Διαμαντής, υποστράτηγος πυροσβεστικού σώματος, ειδικός σε θέματα διερεύνησης εμπρησμών και ο Γεώργιος Ραυτογιάννης, βαλλιστικός - εξεταστής ιχνών εργαλείων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ποινικολόγου: "Ο λόγος που υπεβλήθη η ως άνω μηνυτήρια αναφορά είναι ότι η οικογένεια του εκλιπόντος, με αυτόν τον τρόπο και με τους τεχνικούς της συμβούλους, επιθυμεί να βοηθήσει τους διορισθέντες από την ελληνική αστυνομία πραγματογνώμονες, ώστε να διεκπεραιωθεί ταχύτατα η πραγματογνωμοσύνη και σε συνδυασμό με τις ειδικές γνώσεις τους να εκδοθεί ένα πλήρες και αναμφισβήτητο πόρισμα".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass