ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΛΙΜΑΚΟΣΤΑΣΙΟΥ

Επιστρέφουν στο «δράκο» οι υποψίες για Αγραφιώτου

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2016 19:04

ΑΘΗΝΑ

Αλλάζουν για μια ακόμη φορά τα δεδομένα στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η 69χρονη φαίνεται να έτρεξε μόνη της προς το κλιμακοστάσιο σε μια προσπάθεια να σωθεί απ’τον βιαστή της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε αποτύπωμα της άτυχης γυναίκας στην πόρτα του πρώτου υπογείου, δηλαδή στην έξοδο του κλιμακοστασίου προς το σουπερμάρκετ.

Το αποτύπωμα αυτό αλλάζει τα δεδομένα, καθώς διαφαίνεται πως ο δράστης δεν έσπρωξε τη γυναίκα στο κλιμακοστάσιο, αλλά η ίδια έτρεξε προς εκεί προσπαθώντας να διαφύγει από τον δολοφόνο της.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο δράστης επιτέθηκε στην 69χρονη στο 2ο υπόγειο πάρκινγκ αμέσως μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο, αδιαφορώντας για τον κόσμο, καθώς πρόκειται για ένα πολυσύχναστο μέρος. 

Ο δράστης καταδίωξε το θύμα που έτρεξε στις σκάλες του κλιμακοστασίου από το 2ο υπόγειο στο πρώτο. Εκεί την πρόλαβε, την τράβηξε με δύναμη προς τα πίσω και η γυναίκα κατρακύλησε στις σκάλες μεταξύ δευτέρου και τρίτου υπογείου, όπου βρέθηκε και η πρώτη λίμνη αίματος.

Στο σημείο αυτό η άτυχη 69χρονη φαίνεται να έπεσε αναίσθητη ή και νεκρή. Ο δράστης την έσυρε στο κλιμακοστάσιο όπου προσπάθησε να την βιάσει, ενώ οι αρχές εικάζουν πως ίσως αντελήφθη ότι η γυναίκα είχε πεθάνει και δεν προέβη στην αρρωστημένη πράξη.

Με τα νέα δεδομένα οι αστυνομικοί στρέφονται και πάλι προς τον «δράκο» του Αμαρουσίου, που συνελήφθη πριν λίγες μέρες, καθώς όπως φαίνεται οι κινήσεις του δολοφόνου της Αγραφιώτου δεν ήταν μελετημένες και πλέον ταιριάζουν στη μεθοδολογία του 30χρονου (επιθέσεις σε δημόσιο χώρο όπου μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτός).

Επιπλέον, την Παρασκευή στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», που ασχολήθηκε με την υπόθεση, αξιωματικός της ασφάλειας ανέφερε πως κατά την ανάκριση ο 30χρονος «δράκος» είχε πέσει σε αντιφάσεις.

Μάλιστα, ο 30χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι είχε επιτεθεί σε μία γυναίκα σε σουπερμάρκετ στη συγκεκριμένη περιοχή εκείνη την εποχή, ενώ αργότερα ανακάλεσε ισχυριζόμενος πως δεν έχει πάει ποτέ σε αυτό το μέρος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass