ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ 69ΧΡΟΝΗΣ ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ

Σύλληψη για 6 απόπειρες βιασμού και έρευνες για «δράκο»

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2016 0:27

 

ΑΘΗΝΑ

Δείγμα γενετικού υλικού θα λάβουν οι Αρχές, σύμφωνα με πληροφορίες, από τον 30χρονο Εμμανουήλ-Ευθύμιο Κ. που συνελήφθη χθες στο Μαρούσι για συνολικά έξι απόπειρες βιασμού στην περιοχή, για τυχόν συσχετισμό του με την υπόθεση Αγραφιώτου.

Μετά τον εντοπισμό της σορού της άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου χθες το απόγευμα, στο τρίτο υπόγειο του κτιρίου που στεγάζεται σουπερμάρκετ και ανήκει στον δήμο Αμαρουσίου, οι Αρχές θα εξετάσουν και αυτή την πιθανότητα.

Όπως προκύπτει, η Αγραφιώτου έπεσε θύμα φρικτής δολοφονίας και βιασμού, αφού βρέθηκε άγρια χτυπημένη και με βγαλμένο το παντελόνι και το εσώρουχό της. Βεβαίως, το γενικότερο προφίλ του δράστη δεν φαίνεται να ταιριάζει με αυτή την περίπτωση, αφού σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις ήταν μεν βίαιος άλλα όχι επιδεικνύοντας ακραία βιαιότητα, όπως όλα δείχνουν ότι βίωσε η 69χρονη Αγραφιώτου, ενώ σίγουρα ο δράστης στην περίπτωση της Αγραφιώτου μελέτησε περισσότερο το απόμακρο του χώρου της πράξης του, αντί του 30χρονου που χτυπούσε πρωινές ώρες και σε σημεία που μάλλον σύντομα θα γινόταν αντιληπτός.

Εξαιτίας όμως της χρονικής και της γεωγραφικής σύμπτωσης θα γίνει αυτός ο έλεγχος όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες και σημερα ενδεχομένως να υπάρχουν και τα αποτέλεσματά του.

Το ερώτημα που προκύπτει και αυτό ίσως να φανεί σημερα , εφόσον δεν προκύψει εμπλοκή του 30χρονου, είναι ότι ενδεχομένως στην περιοχή έχει χτυπήσει και δεύτερος... όχι επίδοξος, αλλά εξαιρετικά βίαιος βιαστής και δολοφόνος...

ΦΡΙΚΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ

Βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σπασμένα πλευρά στην 69χρονη συνταξιούχο, που βρέθηκε δολοφονημένη στο τρίτο υπόγειο κτιρίου, στο Μαρούσι, διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της.

Παράλληλα, το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω, ενώ στην τσάντα της υπήρχε το πορτοφόλι της και το κινητό της, οδηγεί την αστυνομία στο ενδεχόμενο τα κίνητρα της δολοφονίας της να ήταν σεξουαλικά.

Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της. Γι' αυτόν τον λόγο έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, η οποία θα εξετάσει εάν ταυτίζεται με αυτό του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Σε υποψίες βάζει την αστυνομία το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε στην ... ακτίνα δράσης του 30χρονου «δράκου», αλλά και ότι η δολοφονία της ευκατάστατης συνταξιούχου συμπίπτει χρονικά με τις καταγγελίες έξι γυναικών, στις οποίες επιτέθηκε ο δράστης.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα βιασμού κατ' εξακολούθηση, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass