ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΧΑΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΌΣ

Έπιασαν δουλειά οι ομάδες εργασίας της ΝΔ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2016 12:00

 

Στην πενταμελή ομάδα εργασίας του τομέα "Αριστεία" στον υποτομέα "Τριτοβάθμια Εκπαίδευση" της ΝΔ συμμετέχει ο Λαρισαίος Νίκος Ντόλας, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στα 180-190 γαλάζια στελέχη πανελλαδικώς, επιλεγμένα μετά από δημόσια πρόσκληση βιογραφικών από τους στενούς συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως είναι γνωστό το οργανόγραμμα σύνταξης του κυβερνητικού προγράμματος της Ν.Δ. περιλαμβάνει 7 υπερσυντονιστές, 5 συντονιστές των επιμέρους τομέων Αξιοκρατία-Αλληλεγγύη-Αριστεία-Αξιοπιστία-Ανάπτυξη, 35 συντονιστές υποτομέων, δεδομένου ότι κάθε τομέας συναποτελείται από 7 υποτομείς και 5μελείς ομάδες εργασίας σε κάθε υποτομέα.

Οι ομάδες εργασίας δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο, ενώ η πρώτη συνάντηση για τη συζήτηση του προσχεδίου προγράμματος ομάδος εργασίας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα. Παρόντες στις εργασίες της Ομάδας ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ. Κ. Μητσοτάκης, ο Κ. Χατζηδάκης (αντιπρόεδρος), Γ. Στεργίου (Γραμματέας Προγράμματος), Κ. Ιωάννου (καθηγητής Οικονομικών, επικεφαλής Αριστείας), Σκιαδάς (καθηγητής Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, (επικεφαλής τριτοβάθμιας), Ρόθος (καθηγητής ΑΕΙ), Αργυρίου (καθηγητής ΑΕΙ), Συκιανάκης (καθηγητής ΤΕΙ), Σκούρας (διοικητικός υπάλληλος υπουργείου Παιδείας) και ο Λαρισαίος Νίκος Ντόλας (Φιλόλογος, διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών).

Η νέα συνάντηση των μελών της ομάδας εργασίας του τομέα "Αριστεία" στον υποτομέα «Τριτοβάθμια Εκπαίδευση» θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 20-30 Ιουνίου, ενώ η πρόοδος του κυβερνητικού προγράμματος συντάσσεται με διαδικτυακή αλληλόδραση μεταξύ των ημερομηνιών των συναντήσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass