ΚΥΝΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΦΟΝΙΚΟ

Φυλάκιση 20 ετών για τον φονιά της Μαρίνας

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2016 8:30

ΑΘΗΝΑ

Σε 20 χρόνια φυλάκιση καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης την Παρασκευή τον 35χρονο Νίκο Αβραμίδη σύντροφο της Μαρίνας Κουκουλιάτα, κρίνοντάς τον ένοχο για τη δολοφονία της στην Κατερίνη, πριν από δύο περίπου χρόνια.

Το δικαστήριο επέβαλε την προαναφερόμενη ποινή κρίνοντας τον κατηγορούμενο ένοχο για ανθρωποκτονία εν βρασμώ ψυχικής ορμής, οπλοχρησία και κλοπή.

Η άγρια δολοφονία της 30χρονης κοπέλας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο τον Ιούνιο του 2014, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο δράστης του φριχτού εγκλήματος ήταν ο ίδιος της ο φίλος, ο οποίος όλο το διάστημα της υποτιθέμενης εξαφάνισής της έπαιζε θέατρο και παρίστανε ότι την... αναζητούσε μαζί με τους οικείους της.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο τούνελ», όπου ο 33χρονος τότε Αβραμίδης  ισχυριζόταν ότι δεν γνώριζε για την εξαφάνισή της και δήθεν την αναζητούσε και ο ίδιος.

Επί έξι μήνες, ο ψυχρός δολοφόνος ισχυριζόταν ότι αγωνιούσε για την εξαφάνιση της κοπέλας του. Παρηγορούσε τη μητέρα της κοπέλας και της έλεγε ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί.

Επί έξι μήνες, το σώμα της νεαρής κοπέλας ήταν τυλιγμένο σε κουβέρτα από το δράστη και κρυμμένο στο «ερωτικό» τους κρησφύγετο.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Τα ίχνη της Μαρίνας Κουκουλιάτα χάθηκαν το βράδυ της 24ης Ιουνίου. Λίγες ημέρες αργότερα ένα συγγενικό της πρόσωπο δήλωσε την εξαφάνισή της στην Ασφάλεια και για τους επόμενους έξι μήνες η οικογένεια της αδικοχαμένης 30χρονης ζούσε έναν εφιάλτη, προσπαθώντας να μάθουν τι συνέβη στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Τελικά, μετά από πολύμηνη έρευνα, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου βοήθησε τους αστυνομικούς να εξιχνιάσουν το έγκλημα.

Ο δράστης ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την άτυχη 30χρονη όταν του ζήτησε να διακόψουν και υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει το πτώμα της.

Η περιγραφή του εγκλήματος, όπως την έδωσε ο ίδιος στις αρχές, είναι ανατριχιαστική: «Η Μαρίνα όπως ήμασταν ξαπλωμένοι έβγαλε από την τσάντα της ένα μαχαίρι-σουγιά και προσπάθησε να με μαχαιρώσει. Της άρπαξα το μαχαίρι από το χέρι και έπεσα πάνω της και της το κάρφωσα στην καρδιά. Κατάλαβα ότι άρχισε να «χάνεται».

Έβγαλα το μαχαίρι και της το κάρφωσα άλλη μια φορά. Μετά έντυσα το νεκρό της σώμα, αφήνοντάς την εκεί. Το μαχαίρι το πέταξα σε σκουπιδότοπο, ενώ την τσάντα της στα σκουπίδια» είπε μεταξύ άλλων στην ομολογία του ο 33χρονος δράστης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass