ΓΙΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗ Ανάληψη ευθύνης με ανυπόγραφο κείμενο

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2016 5:21

 

ΑΘΗΝΑ

Ανυπόγραφο κείμενο με ανάληψη ευθύνης για την επίθεση με μολότοφ αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής κατά της οικίας του υπουργού Επικρατείας Αλέκου Φλαμπουράρη, στα Εξάρχεια, είδε το φως της δημοσιότητας, μέσω της ιστοσελίδας indymedia του αντεξουσιαστικού χώρου.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε αυτό, «όταν ο Φλαμπουράρης συνελήφθη να κλέβει οπώρες, όταν όντας υπουργός έκλεινε δουλίτσες με το δημόσιο για την κατασκευαστική του εταιρία, πρώτη του σκέψη ήταν να βρει σανίδα σωτηρίας στους μπάτσους για να μοντάρει ένα υπερασπιστικό σενάριο που θα απαξίωνε ακόμα και ο τελευταίος φτωχοδιάβολος μικροπαραβατικός.

Στήνει ένα προ-χρονολογημένο μπακαλόχαρτο, επικυρωμένο από έναν μπατσάκο της ΓΑΔΑ, με το οποίο υποτίθεται ότι μεταβίβασε την εταιρία λίγο πριν γίνει υπουργός. Λες και κατασκευαστικές εταιρίες που τζιράρουν εκατομμύρια μεταβιβάζονται με ένα "γνήσιο υπογραφής" σ' ένα ΚΕΠ ή από έναν μπάτσο.

 Ακόμα και ο Βουλγαράκης, με τη διαβόητη ρήση του περί νόμιμου και ηθικού, φαντάζει πιο ειλικρινής μες στον κυνισμό του» σημειώνει ο συντάκτης του κειμένου, που υποστηρίζει περαιτέρω:

«Δικό μας ζήτημα δεν είναι αν οι σημερινοί διαχειριστές της εξουσίας είναι περισσότερο ή λιγότερο "ηθικοί". Είναι ότι συνεχίζουν να ρίχνουν (πιστοί υπηρέτες των αφεντικών τους, του εθνικού και διεθνικού κεφαλαίου) σε όλο και βαθύτερη φτώχια και εκμετάλλευση την τάξη μας: τους καταπιεσμένους, τους εκμεταλλευόμενους ή με μια μονάχα λέξη: τους προλετάριους. Και σε αυτό ο Φλαμπουράρης παίζει πρωτεύοντα ρόλο ως πρώτος τη τάξει υπουργός και master mind πίσω από τον Τσίπρα».

Στην εν λόγω ανάρτηση εκτοξεύονται και απειλές κατά του υπουργού Επικρατείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass