ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Έπιασε δουλειά το Κέντρο Δια Βίου μάθησης Τυρνάβου

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2015 16:59

 

 

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας συλλογής αιτήσεων για τη νέα εκπαιδευτική περίοδο, τα στελέχη του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης Δήμου Τυρνάβου, κ. Σοφία Παπαδημητρίου, υπεύθυνη Εκπαίδευσης, Ανάπτυξης και Διασφάλισης ποιότητας και οκ. Ευάγγελος Λ. Ντάβας, υπεύθυνος Οργάνωσης, είχαν συνεργασία με τον αρμόδιο εκ μέρους του Δήμου για το Κέντρο, αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου, κ. Χρήστο Τσιόπα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν ζητήματα λειτουργίας του Κέντρου και ο προγραμματισμός των καινούργιων τμημάτων, για την έναρξη των οποίων αναμένονται οδηγίες από το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Ο αντιδήμαρχος κ. Τσιόπας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των πολιτών στα προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων και υπογράμμισε πως η δημοτική αρχή θα εξακολουθήσει να στηρίζει με τα μέσα που διαθέτει το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης.

Τα προσφερόμενα προγράμματα, η παρακολούθηση των οποίων είναι δωρεάν, απευθύνονται σε ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.

Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας και Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ 7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας & Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8, που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Τυρνάβου, που στεγάζεται στο ισόγειο στο Δημοτολόγιο του δημαρχιακού μεγάρου, και στο τηλέφωνο 24923-50161.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass