Εναρξη στα σχολεία της Αγιάς

*«ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΝ» ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2024 14:06

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Ξεκίνησε χθες με τον καθιερωμένο αγιασμό η νέα σχολική χρονιά και για τους μαθητές, καθηγητές, δασκάλους και νηπιαγωγούς των σχολείων του Δήμου Αγιάς.

Το πρώτο κουδούνισμα έδωσε οριστικό τέλος στις διακοπές του καλοκαιριού και οι αίθουσες «πλημμύρισαν» πάλι από τη ζωντάνια των παιδιών.
Στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της κωμόπολης, ο αγιασμός τελέσθηκε από τον ιερέα π. Νικόλαο Κομνηνό, παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς Παντελή Χατζηρούφα και του δημοτικού συμβούλου Πέτρου Μπαρμπέρη, προέδρου παράλληλα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.
Ο π. Νικόλαος έδωσε τις πατρικές του ευχές για καλή σχολική χρονιά με υγεία και πρόοδο, ενώ η διευθύντρια του σχολείου Άννα Βαρνά, εκ μέρους όλων των εκπαιδευτικών που εργάζονται σε αυτό, καλωσόρισε τα παιδιά, αναφέρθηκε σε βελτιώσεις που έγιναν στο κτίριο ως αποτέλεσμα των προσπαθειών του Δήμου Αγιάς και εξήρε την πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων που εξασφάλισε κονδύλια και δημιούργησε μία καινούργια αίθουσα βιβλιοθήκης. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στα μέλη του Συλλόγου κυρίες Σοφία Καλαθά, Κατερίνα Μακροδήμου, Αφροδίτη Παράσχου και Ζωγραφούλα Καλαπαναγιώτη που έβαλαν πολύ προσωπική εργασία, μαζί με τις κυρίες Έφη και Μαρία, ώστε ο χώρος του σχολείου να είναι έτοιμος και καθαρός να υποδεχτεί τους μικρούς μαθητές.
«Μετά τα τραύματα όπως το περσινό, έρχονται τα θαύματα» επισήμανε η κ. Βαρνά, υπογραμμίζοντας πως φέτος η χρονιά ξεκινά σωστά και όμορφα, ενώ βλέποντας τα πρόσωπα των νέων μικρών μαθητών τόνισε «Αυτή η ανανέωση της ελπίδας, που γίνεται κάθε χρόνο με τα καινούργια παιδιά που έρχονται, είναι πάντα ενδυναμωτική».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass