«Ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσης…»

*ΤΟΝΙΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ *«ΔΥΝΑΜΗ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΨΥΧΗΣ» ΕΥΧΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Ο ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2024 14:31

Στον αγιασμό του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αρμενίου, που πέρυσι τέτοια εποχή χτυπήθηκαν από τη θεομηνία Daniel, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος.

Ο δήμαρχος αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Αντιδημαρχία του Δήμου Αρμενίου – Κιλελέρ, την Τοπική Κοινότητα, τους διευθυντές/ντριες, τους διδάσκοντες των σχολείων, και του συλλόγους γονέων και κηδεμόνων οι οποίοι συνέβαλαν στην πλήρη αποκατάσταση των σχολείων. Ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες «καλή σχολική χρονιά» τονίζοντας ότι «ξεκινά ένα συναρπαστικό ταξίδι γνώσης, διαπαιδαγώγησης και άμιλλας που θα τους οδηγήσει στην πνευματική εξέλιξη και στην κοινωνική τους ωρίμανση».
Διαβεβαίωσε δε, τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, ότι η δημοτική αρχή θα είναι στο πλευρό τους, για να δίνει άμεσες λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει.
Να σημειωθεί ότι τον αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο Νίκαιας τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος ο οποίος ευχήθηκε στους μαθητές και στις μαθήτριες να πάρουν από το σχολείο τους «δύναμη γνώσης και ομορφιά ψυχής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass