Χορήγηση 9 υποτροφιών από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

* ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2024 15:10

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει και φέτος στην πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων Mediterranean College Αθήνας και Θεσσαλονίκης και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Αθήνας, Πειραιά, Γλυφάδας, Θεσσαλονίκης στον θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες».

Τέτοιες ενέργειες Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης ενισχύουν το δικαίωμα των νέων της χώρας μας για εκπαίδευση αφήνοντας θετικό και ουσιαστικό αποτύπωμα στην κοινωνία.
«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας δεν θα μπορούσε να απέχει από μία προσπάθεια που βασικό στόχο έχει την ικανοποίηση της ανάγκης για σπουδές των νέων ανθρώπων. Πεποίθησή μας είναι πως μπορούμε τελικά, δουλεύοντας όλοι μαζί, να εμφυσήσουμε στους νέους μας, ελπίδα και όραμα για το επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύονται» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Οι υποτροφίες που έχει στη διάθεσή της η Περιφέρεια Θεσσαλίας για το νέο ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 για πρώτη χρονιά φέτος δεν θα δοθούν με κοινωνικοοικονομικά ή ακαδημαϊκά κριτήρια και αφορούν όλους τους νέους της Περιφέρειας για οποιαδήποτε ειδικότητα/πρόγραμμα σπουδών ενδιαφέρονται από τις ειδικότητες και τα προγράμματα σπουδών που παρέχονται.
1. Mediterranean College
* Τέσσερις (4) υποτροφίες για Bachelor στο Mediterranean College για το α’ έτος σπουδών, σε πρόγραμμα επιλογής των δικαιούχων
2. ΙΕΚ ΑΛΦΑ
* Τέσσερις (4) ετήσιες υποτροφίες στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ, σε ειδικότητα επιλογής των δικαιούχων
* Μία (1) πλήρης υποτροφία διδάκτρων
Όλη η προκήρυξη, οι σχετικές πληροφορίες και η αίτηση συμμετοχής με τα απαραίτητα δικαιολογητικά υπάρχουν αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.thessaly.gov.gr (στην αρχική σελίδα Ενημέρωση - Ανακοινώσεις).
Για περισσότερες πληροφορίες και τυχόν διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο Τμήμά Δια Βίου Μάθησης Παιδείας και Απασχόλησης της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον κο Μιχάλη Σακελάρη ηλεκτρονικά (m.sakelaris@thessaly.gov.gr) και στο τηλέφωνο 2413-506.381.
Οι αιτήσεις με τα σχετικά δικαιολογητικά από όλη τη Θεσσαλία θα γίνονται δεκτές στην ηλεκτρονική Δ/νση (m.sakelaris@thessaly.gov.gr) από την Τετάρτη 24 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass