Χρυσό βραβείο αδελφοποίησης με σχολείο της Αλβανίας

* ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΝΝΩΝ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2024 16:40

Τo Δημοτικό Σχολείο Γόννων, εκπροσωπούμενο από τη διευθύντρια, κ. Αποστολίνα Σαΐτη, συμμετείχε στην απονομή των βραβείων «Education Leaders Awards 2024» στο Συνεδριακό Κέντρο Εθνικής Ασφαλιστικής, όπου απονεμήθηκε στο σχολείο το χρυσό βραβείο με το οποίο διακρίθηκε για την Αδελφοποίηση με τα Αλβανικά Εκπαιδευτήρια «Όμηρος» Κορυτσάς.

Τα Education Leaders Awards 2024 διοργανώθηκαν για 9η συνεχόμενη χρονιά, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις εκπαιδευτικές μονάδες και δραστηριότητες, καθώς και τον εκπαιδευτικό της χρονιάς που ξεχώρισαν, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας, τόσο για τους διδασκόμενους όσο και για τους διδάσκοντες στη νέα ψηφιακή εποχή.
Το Δημοτικό Σχολείο Γόννων τιμήθηκε με χρυσό βραβείο στον Πυλώνα 1, Εκπαίδευση – Εξωστρέφεια, στην Ενότητα: Εξωστρέφεια, Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Βιωματική Μάθηση στη Δημόσια Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση / Παιδικός Σταθμός / Νηπιαγωγείο / Δημοτικό Σχολείο. Η καινοτόμα αδελφοποίηση των δύο σχολείων πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Τεμπών με πρωτοβουλία της διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Γόννων, κ. Αποστολίνας Σαΐτη, και της διευθύντριας των Εκπαιδευτηρίων Όμηρος Κορυτσάς, κ. Αθηνάς Σιδέρη. Ο επικοινωνιολόγος κ. Δημήτριος Μαραγκός, συνεργάτης του Δημοτικού Σχολείου Γόννων, διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη δικτύωση με το Ελληνικό Προξενείο της Κορυτσάς και στην προβολή της αδελφοποίησης.
Η αδελφοποίηση συνέβαλε στη διαπολιτισμική κατανόηση και συνεργασία, στην εκπαιδευτική ανταλλαγή και μάθηση, στην προώθηση της ειρήνης και της κατανόησης μεταξύ δύο σχολείων και δύο λαών. Στην κ. Σαΐτη απένειμε το χρυσό βραβείο η κ. Έφη Μπάσδρα, καθηγήτρια Βιοχημείας-Εμβιομηχανικής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών, διευθύνουσα σύμβουλος και αντιπρόεδρος, Ευγενίδειο Θεραπευτήριο «ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ Α.Ε.», μέλος της κριτικής επιτροπής. Η διάκριση του Δημοτικού Σχολείου Γόννων με το χρυσό βραβείο στα Education Leaders Awards 2024 είναι σημαντική γιατί αποτελεί μια επίσημη αναγνώριση των προσπαθειών και της σκληρής δουλειάς των εκπαιδευτικών, των μαθητών και μαθητριών και της διοίκησης του σχολείου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass