ΦΑΡΣΑΛΑ: Επιτυχίες, με ελαφρά «πτώση» βαθμολογιών

* ΦΥΣΙΚΗ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ «ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ» ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2024 13:50

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους, που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις έβαλε χθες το Υπουργείο Παιδείας, με την ανακοίνωση των βαθμολογιών. Τα μαθήματα των κατευθύνσεων Φυσική, Μαθηματικά και Ιστορία, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των φετινών αποτελεσμάτων.

Οι βαθμολογίες κατέγραψαν μια «ελαφρά» μετατόπιση προς τα κάτω, σε σχέση με την περσινή χρονιά, η οποία θεωρείται αναμενόμενη από πολλούς, αλλά όχι ανησυχητική, λόγω της δυσκολίας των φετινών θεμάτων, καθώς συνέβη στο σύνολο της μαθητικής κοινότητας, που συμμετείχε στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.
Η χθεσινή μέρα ήταν γεμάτη με χαρά και ανακούφιση για μαθητές/τριες που πέτυχαν το πρώτο βήμα τους (σ.σ. ενώ αναμένονται οι βάσεις) για την είσοδό τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ή στις σχολές της επιλογής τους.
Ο κόπος, οι θυσίες και οι ατελείωτες ώρες μελέτης απέδωσαν καρπούς, φέρνοντας την πολυπόθητη επιτυχία. Ωστόσο, η ανακοίνωση των βαθμολογιών έφερε και αναπόφευκτα στεναχώρια σε όσους/ες δεν κατάφεραν να πετύχουν τους επιθυμητούς βαθμούς. Ας μην ξεχνάμε όμως, πως η μια αποτυχία δεν καθορίζει το μέλλον. Η ζωή είναι γεμάτη με προκλήσεις και νέες ευκαιρίες. Για όσους/ες δεν τα κατάφεραν φέτος, αυτό ας αποτελέσει κίνητρο για ακόμα πιο σκληρή δουλειά και αφοσίωση την επόμενη χρονιά.
Με επιμονή και υπομονή, μπορούν να πετύχουν τους στόχους τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.
Στα Φάρσαλα όπως και κάθε χρόνο υπήρξαν μαθητές που πέτυχαν καλές βαθμολογίες.
Ενδεικτικά: πολύ καλές βαθμολογίες πέτυχαν οι μαθητές/τριες, Βασιλειάδη Ελευθερία 18.475 (2ο ΓΕΛ Φαρσάλων), Βαρακλιώτης Μάξιμος 18.325 (2ο ΓΕΛ Φαρσάλων), Στατήρης Βασίλειος 18.150 (2ο ΓΕΛ Φαρσάλων), Σταφύλη Άννα 18.000 (1ο ΓΕΛ Φαρσάλων), Δημακόπουλος Γεώργιος - Ραφαήλ 17.950 (2ο ΓΕΛ Φαρσάλων), Χαμπίπης Δημήτριος 17.875 (2ο ΓΕΛ Φαρσάλων), Βλαχάκης Ευάγγελος 17.780 (2ο ΓΕΛ Φαρσάλων), Τράντου Ζωή 17.350 (2ο ΓΕΛ Φαρσάλων), Μολόχα Ελένη 17.280 (2ο ΓΕΛ Φαρσάλων), Γεωργατζιά Νικολέττα 17.130 (2ο ΓΕΛ Φαρσάλων) και Σιούτογλου Κωνσταντίνα 17.200 (1ο ΕΠΑΛ Φαρσάλων).
Από εδώ και στο εξής οι μαθητές περιμένουν με ανυπομονησία τις βάσεις εισαγωγής για τις σχολές προτίμησης, και στο χρόνο αναμονής είναι ευκαιρία να περάσουν περισσότερο χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που θα τους δώσει την ευκαιρία να αναζωογονηθούν και να επαναφορτίσουν τις δυνάμεις τους για τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά τους.

5.jpg

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass