Ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών

* ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ 1 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ * ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2024 7:00

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ, καθώς στη 1 σήμερα το μεσημέρι ανακοινώνονται οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων Γενικών Ενιαίων Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Οι καταστάσεις που θα αναρτηθούν σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας, θα περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα. Επιπλέον, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να αναζητούν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα https://results.it.minedu.gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Τέλος, οι υποψήφιοι θα λάβουν τη βαθμολογία τους και με γραπτό μήνυμα (SMS) στο κινητό τους τηλέφωνο, εφόσον έχουν ήδη υποβάλει σχετική αίτηση. Εν τω μεταξύ, οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών αναμένεται να φτάσουν στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το πρωί και από εκεί θα παραδοθούν στους/στις διευθυντές/-τριες των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων περιοχής ευθύνης τους. Το Υπουργείο Παιδείας εφιστά την προσοχή να μην κοινοποιηθούν με κανέναν τρόπο πριν την επίσημη ανακοίνωση στη 1 το μεσημέρι. Επίσης, την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες στα ειδικά μαθήματα που οι εξετάσεις ολοκληρώνονται σήμερα με το μάθημα των Ιταλικών. Τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου θα ακολουθήσει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου. Στα τέλη Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βάσεις εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και των ονομάτων των επιτυχόντων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass