Ενα τέλος και μία καινούργια αρχή…

* Τελετή αποφοίτησης του Γενικού Λυκείου Τυρνάβου

Δημοσίευση: 25 Ιουν 2024 14:00

Γεμάτη συναίσθημα, χαρά και ιδιαίτερη συγκίνηση ήταν (και) η φετινή Τελετή Αποφοίτησης του ΓΕΛ Τυρνάβου που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του σχολείου πριν από λίγες μέρες.
Στην τελετή παρευρέθηκαν γονείς, συγγενείς, φίλοι των μαθητών, καθώς και ο δήμαρχος Τυρνάβου κ. Στέλιος Τσικριτσής για την απονομή των απολυτηρίων.

Ο δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων πως «Μετά από δώδεκα χρόνια στα μαθητικά σας θρανία αποχαιρετάτε αυτό τον χώρο και τις ευχάριστες ή δυσάρεστες στιγμές που ζήσατε.
Ένα τέλος όμως που σηματοδοτεί μία καινούργια αρχή. Κάτι νέο ξεκινάει σε λίγους μήνες στη ζωή σας και θα έχετε τη δυνατότητα αφού ενταχθείτε σε ένα νέο περιβάλλον να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις να γνωρίσετε και άλλους ανθρώπους. Να ανοίξετε τους ορίζοντες του νου σας, να φτάσετε ψηλά». Στο τέλος τους ευχήθηκε καλά αποτελέσματα.
Στη συνέχεια η διευθύντρια του Σχολείου κ. Κων/να Πατσή ευχήθηκε στους μαθητές και τους γονείς καλά αποτελέσματα στις πανελλαδικές εξετάσεις και συμπλήρωσε πως οι μαθητές εκτός από τις γνώσεις τους χαρακτηρίζονται κυρίως από το ήθος τους. Τέλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μαρία Δαλάκα ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους για την ξεχωριστή βραδιά, την τελευταία μέρα στο σχολείο για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου, και τους ευχήθηκε εκ μέρους του Συλλόγου καλή επιτυχία στις πανελλήνιες εξετάσεις.
Η διευθύντρια του Σχολείου και ο Σύλλογος Διδασκόντων σε μήνυμά τους ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου για την άψογη διοργάνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass