Αιτήσεις για Μουσικό Σχολείο

* Για εισαγωγή μαθητών στην Α’ Τάξη Γυμνασίου

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2024 14:50

Ξεκινά σήμερα Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 και λήγει την Παρασκευή 31 Μαΐου (και ώρα 14:00) η υποβολή αιτήσεων για την εισαγωγή μαθητών και μαθητριών στην Α’ τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Λάρισας, κατόπιν εξετάσεων, για το σχολικό έτος 2024-2025.


Οι γονείς/κηδεμόνες των υποψήφιων μαθητών και μαθητριών μπορούν να υποβάλουν στο παραπάνω χρονικό διάστημα από κοινού ηλεκτρονικά ή με οποιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής κατόπιν εξετάσεων στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας. Αν δε συντρέχει η απαιτούμενη συναίνεση των γονέων/κηδεμόνων για τη συμμετοχή στις εξετάσεις, δε δύναται να συμμετάσχει ο/η υποψήφιος/-α σε αυτές, παρά μόνο αν προσκομισθεί δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση) που το επιτρέπει.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
1. Αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις (διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του σχολείου).
2. Λογαριασμός κοινής ωφελείας (ύδρευσης ή ρεύματος ή τηλεφώνου) ή άλλο πρόσφορο αποδεικτικό μέσο από το οποίο να αποδεικνύεται ρητώς η διεύθυνση της μονίμου κατοικίας του υποψηφίου.
3. Αντίγραφο ταυτότητας γονέων/κηδεμόνων ή αντίγραφο ταυτότητας γονέα/κηδεμόνα.
4. Δικαστική απόφαση (προσωρινή διαταγή, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, οριστική δικαστική απόφαση), αν και εφόσον δεν υφίσταται συναίνεση των δύο γονέων/κηδεμόνων.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να απευθύνονται στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας (Τάσου Λειβαδίτη 20, Νέα Πολιτεία), είτε τηλεφωνικά (2410-627.121) είτε ηλεκτρονικά (mail@gym-mous-laris.lar.sch.gr).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass