Σε αδιέξοδο η ΕΛΜΕ

ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2020 22:02

Η ιστορία της ακέφαλης ΕΛΜΕ φαίνεται ότι επαναλαμβάνεται και φέτος. Σχεδόν τρεις μήνες μετά τις εκλογές και το προεδρείο δεν μπορεί να συγκροτηθεί.

Χθες έγινε για 5η φορά απόπειρα συγκρότησης, αλλά και πάλι η προσπάθεια έπεσε στο κενό. Τα τρία μέλη της ΔΑΚΕ Αθ. Φούντας, Κ. Κωστόπουλος και Δάφνη Μπατσίλα αποχώρησαν από τη συνεδρίαση δημιουργώντας ζήτημα και πάλι για το πρόσωπο του προέδρου, παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη μέρα όλες οι παρατάξεις είχαν εκφραστεί με ανακοινώσεις υπέρ της άρσης εμποδίων στη συγκρότηση του ΔΣ. Μάλιστα, η ΔΑΚΕ είχε πάρει απόφαση, σε συνεδρίαση που έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, να στηρίξει τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης Νίκο Παναγιώτου, αλλά παρ’ όλα αυτά τα τρία μέλη της ΔΑΚΕ δεν δείχνουν διατεθειμένα να κάνουν πίσω, αφού αποχώρησαν και από αυτή τη συνεδρίαση.

Η επόμενη συνεδρίαση της ΕΛΜΕ ορίστηκε για την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 3.30 το μεσημέρι, αλλά, όπως φαίνεται, δύσκολα θα βγει «λευκός καπνός». Για να συγκροτηθεί το προεδρείο χρειάζεται απαρτία τουλάχιστον 7 μελών και αν υπολογίσει κανείς ότι από τα 9 μέλη τα 3 διαφωνούν και αποχωρούν, δύσκολα θα βρεθεί λύση. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΕΛΜΕ και προεδρεύων του σωματείου Νίκος Παναγιώτου μπορεί να πήρε τους περισσότερους σταυρούς στην εκλογική αναμέτρηση, αλλά καλείται να σηκώσει και τον μεγαλύτερο σταυρό, αφού δεν βρίσκει στήριξη από τα μέλη της παράταξής του.

Ν. ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass