Διαμαρτύρονται για τον τρόπο διάθεσης των φοιτητικών εστιών

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΙΚΟΤΡΟΦΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2019 15:16

Το θέμα της διάθεσης των φοιτητικών εστιών απασχολεί τον Σύλλογο Οικοτρόφων Φοιτητών Εστιών Λάρισας, που πραγματοποίησε κινητοποίηση την περασμένη Δευτέρα στο γραφείο φοιτητικής μέριμνας και στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας απαιτώντας οι δικαιούχοι να παίρνουν κλειδί για το δωμάτιό τους, χωρίς να είναι αναγκασμένοι να πληρώσουν.

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας που έκαναν πως δήθεν δεν είναι ενήμεροι για την κατάσταση και τη διοίκηση της φοιτητικής μέριμνας, που προσπάθησαν να εμποδίσουν τους φοιτητές μέχρι και με σεκιούριτι, για να συνεχίσουν το παζάρι που στήνουν κάθε χρόνο στη φοιτητική μέριμνα της Λάρισας, με τους φοιτητές στον ρόλο του πελάτη.

Η προσπάθεια τρομοκράτησης των φοιτητών, όμως, έπεσε στο κενό. Κάτω από την αποφασιστική στάση των φοιτητών η διοίκηση κάλεσε τους σεκιούριτι να αποχωρήσουν. Και αποφασίστηκε η σύγκληση του Πρυτανικού Συμβουλίου για να συζητηθεί το πρόβλημά μας. Οι φοιτητές συνεχίζουμε τον δίκαιο και αναγκαίο αγώνα μας για δωρεάν σπουδές, για την κάλυψη των αναγκών μας σε σίτιση, στέγαση, μόρφωση. Η δωρεάν στέγαση είναι δικαίωμά μας!» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Εν τω μεταξύ χθες οι φοιτητές πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στο Πρυτανικό Συμβούλιο στον Βόλο όπου θα συζητιόταν το θέμα της στέγασης, ενώ στην ανακοίνωσή τους δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass