Με Εκθεση ξεκινούν οι επαναληπτικές Πανελλαδικές

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2019 15:00

Σήμερα Τρίτη ξεκινούν οι Επαναληπτικές Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ έτους 2019 για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.

Οι υποψήφιοι σήμερα θα διαγωνιστούν στο μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας. Οι υποψήφιοι της Λάρισας αλλά και γενικότερα της Θεσσαλίας δίνουν εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη στο 15ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης της Διεύθυνσης ΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης (Καρόλου Ντηλ 24, τκ 54623, τηλ. 2310-231.357. Οι εξετάσεις ξεκινούν στις 4 το απόγευμα, όμως η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο. Οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ από όλη την Ελλάδα, για τα μαθήματα γενικής παιδείας και προσανατολισμού, θα εξεταστούν (προφορικά) στο 9ο Γυμνάσιο Ιλίου της Διεύθυνσης ΔΕ Γ΄ Αθήνας (Ποσειδώνος και Διός, τ.κ. 13122, Ίλιον, τηλ. 210-2624466).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass