«Στις φοιτητικές εκλογές πρώτη η Πανσπουδαστική»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΝΕ ΣΤΟ ΤΕΙ

Δημοσίευση: 09 Απρ 2019 15:46

Εκδήλωση με θέμα «Κάνε τη διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ παντού!» διοργάνωσε η Τ.Ο. ΤΕΙ - ΑΕΙ της ΚΝΕ στο κυλικείο του ΤΕΙ Λάρισας με ομιλητή το μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, Κώστα Θεοδωρόπουλο.

Στην ομιλία του ο κ. Θεοδωρόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι «στην κάλπη τον φοιτητικών εκλογών να αναδειχτεί πρώτη δύναμη η Πανσπουδαστική Κ.Σ. στέλνοντας μήνυμα αντεπίθεσης για τα δικαιώματά τους.

Τόνισε ότι οι νέοι δεν πρέπει να ξεχνούν ποια είναι τα δικαιώματά τους, ακόμα κι αν τα θεωρούν δεδομένα καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, τα κόμματα που στηρίζουν το κεφάλαιο και τους επιχειρηματικούς ομίλους, έχουν ως δεδομένο τη συνέχεια της αντιλαϊκής πολιτικής που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομιλών και των μεγάλων επιχειρήσεων.

Πρόσθεσε ότι η αποχή δεν αποτελεί λύση, η οποία μπορεί να μεταφραστεί όπως θέλει από τον καθένα. Είτε σαν ανοχή, σαν συναίνεση από τον Τσίπρα είτε σαν συγχωροχάρτι για τις αμαρτίες δικές του και της ΝΔ από τον Μητσοτάκη. Λύση μοναδική είναι οι φοιτητές να δούνε σαν ευκαιρία τις εκλογές ώστε να τιμωρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ , να πούνε ένα μεγάλο όχι στην ΕΕ, να ακουστεί ένα μεγάλο όχι στους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς του ΝΑΤΟ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass