Λάβρο κατά της κυβέρνησης το στέλεχος του ΚΚΕ Κυρ. Ιωαννίδης

«Απαράδεκτο το Ν/Σ για το Λύκειο»

Δημοσίευση: 01 Απρ 2019 15:10

Να τιμωρηθεί η κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί στην Παιδεία ζήτησε χθες μιλώντας στη Λάρισα, στο Μύλο, το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας κ. Κυριάκος Ιωαννίδης.

«Οι αγώνες που έρχονται, οι εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να τιμωρηθεί η πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Για να φοβίσουμε αυτούς που βρίσκονται από πάνω ως τώρα, για να το σκέφτονται δυο και τρεις φορές πριν νομοθετήσουν ενάντια στη νεολαία και τις λαϊκές οικογένειες. Η αγανάκτηση, ο θυμός των νέων, των λαϊκών οικογενειών μπορούν να συναντηθούν με την πρόταση του ΚΚΕ, να γίνουν δύναμη ανατροπής. Αυτή είναι η πραγματική διαφορά και στις κάλπες και στη ζωή» είπε χαρακτηριστικά . Ο κ. Ιωαννίδης αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο που προωθείται για το Λύκειο και την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, το οποίο, όπως είπε, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις ανάγκες της νεολαίας και επί της ουσίας δεν λύνει τίποτα. Χαρακτηρίζοντάς το απαράδεκτο ο κ. Ιωαννίδης τόνισε ότι το πρόβλημα του Λυκείου είναι ο εξετασιοκεντρικός του χαρακτήρας και η φροντιστηριοποίησή του και σημείωσε ότι θα πρέπει να γίνουν ουσιαστικά βήματα για την ανακούφιση των μαθητών και των οικογενειών τους. Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών και η Οργάνωση Λάρισας της ΚΝΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass