Ανακατασκευάζεται το παλιό σχολείο Μύρων

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 74.400 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Δημοσίευση: 23 Ιαν 2019 16:36

Υπογράφηκε από τον δήμαρχο Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλο και εκπροσώπους της αναδόχου εταιρείας η σύμβαση για την ανακατασκευή – ανακαίνιση του κτιρίου του πρώην δημοτικού σχολείου Μύρων.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 74.400 ευρώ αφορά στην αντικατάσταση της στέγης, στους ελαιοχρωματισμούς εσωτερικά και εξωτερικά του κτιρίου και σε άλλες εργασίες. Το κτίριο, που στέγασε το δημοτικό σχολείο Μύρων μέχρι το 2000, με το πέρας των εργασιών θα παραδοθεί στην τοπική κοινωνία για να χρησιμοποιηθεί ως έδρα των συλλόγων και των οργανώσεων της κοινότητας. Αποτελεί συνέχεια των έργων που ολοκληρώθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος των κοινοτήτων του Δήμου Κιλελέρ από τη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της δημοτικής αρχής. Η χρησιμότητά του είναι πολλαπλή, γιατί ανακαινίζεται ένα κτίριο που είχε αφεθεί στη φθορά του χρόνου και το οποίο πλέον θα χρησιμοποιηθεί από τους συλλόγους της περιοχής που μέχρι τώρα δεν είχαν μόνιμη έδρα.

Παρόντες στην υπογραφή ήταν ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Οικονομικών Σπύρος Καλέτσιος και η επιβλέπουσα του έργου, πολιτικός μηχανικός της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ζωή Κράχτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass