AΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ Η Β΄ ΦΑΣΗ

Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις εγγραφών στα ΕΠΑΛ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2018 18:48

Από το Υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι η Β’ φάση των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφών στα Επαγγελματικά Λύκεια θα πραγματοποιηθεί από τις 25 έως τις 29 Ιουνίου 2018.

Για τον λόγο αυτό η ηλεκτρονική πλατφόρμα https://e-eggrafes.minedu.gov.gr θα είναι ανοικτή για να υποδεχτεί νέες αιτήσεις εγγραφής. Παράλληλα από σήμερα Παρασκευή μέχρι τις 29 Ιουνίου (ώρα 14.00) θα γίνεται η επιβεβαίωση των εγγραφών της Α’ φάσης των ηλεκτρονικών αιτήσεων και από 2 έως 6 Ιουλίου η επιβεβαίωση των εγγραφών της Β’ φάσης κατά την ημέρα λειτουργίας των σχολείων. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την από 09-05-2018 (Φ1α/ 73611/Δ4) εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ, μετά την οριστική κατάταξή τους σε συγκεκριμένο ΕΠΑ.Λ. οι ενδιαφερόμενοι/ες (γονείς, κηδεμόνες) θα ενημερωθούν μέσω της εφαρμογής e-eggrafes και οφείλουν να παρουσιαστούν τις παραπάνω ημερομηνίες (22-29/6 και 2-6/7) για την οριστική εγγραφή, ανανέωση εγγραφής προσκομίζοντας όσα δικαιολογητικά απαιτούνται. Αναλυτικές οδηγίες έχουν σταλεί στους διευθυντές των ΕΠΑΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass