ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Προγράμματα κύρους, χαμηλά δίδακτρα και εξασφάλιση εργασίας

* Παρουσιάστηκαν από καθηγητές του στη Λάρισα

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2018 22:08

O Δρ. Ανδρέας Μασούρας, καθηγητής της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου με τον υπεύθυνο του γραφείου Βορείου Ελλάδος του Πανεπιστημίου, βρέθηκαν χθες το απόγευμα στη Λάρισα για να παρουσιάσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του κυπριακού Πανεπιστημίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Divani» και οι υποψήφιοι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα Προπτυχιακά Προγράμματα (Νομική, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Οικονομικά, Ψυχολογία, Αρχιτεκτονική, Πολ. Μηχανικός, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Πληροφορική, Real Estate) και τα Μεταπτυχιακά προγράμματα (MBA, Τραπεζικά και Χρηματοοικονομικά, Δημόσια Διοίκηση, Συμβουλευτική Ψυχολογία, Διοίκηση Μονάδων Υγείας, Εκπαιδευτική Ψυχολογία, Εκπαιδευτική Διοίκηση, Διεθνές Ευρωπαϊκό Οικονομικό Δίκαιο, Αρχιτεκτονική Τοπίου, Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση, Θεολογία, Ιστορία, Διαχείριση Κατασκευών, Real Estate, Περιβαλλοντικές Επιπτώσεις και Διοίκηση Αειφορίας, Πληροφοριακά Συστήματα, Ψηφιακή Κινηματογραφική Παραγωγή κ.ά.).

Ακόμη τόσο ο κ. Μασούρας όσο και ο κ. Γερμανός μίλησαν για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της φοιτητικής ζωής στην Κύπρο, τις εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές, την αναγνώριση σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ, τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα, τις διαδικασίες αίτησης -εγγραφής, την εξασφάλιση διαμονής και το κόστος διαβίωσης στην Πάφο, τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης και τις υποτροφίες που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις. Αναφερόμενος στα δίδακτρα ο κ. Γερμανός τόνισε ότι οι τιμές είναι εξαιρετικά χαμηλές και προσεγγίζουν τις τιμές των διδάκτρων στα ΙΕΚ. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Μασούρας και στα μεταπτυχιακά που γίνονται εξ αποστάσεως με προηγμένη εκπαιδευτική τεχνολογία αλλά και στα πλεονεκτήματα σπουδών στο πανεπιστήμιο της Πάφου το οποίο βρίσκεται στο πιο πολυσύχναστο σημείο της πόλης και εξασφαλίζει στους φοιτητές εύκολη πρόσβαση και ασφάλεια.

«Στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις παρέχονται προγράμματα υψηλού επιπέδου από καταξιωμένους καθηγητές και η εξασφάλιση εργασίας με το πέρας των σπουδών των φοιτητών είναι από τα βασικά του πλεονεκτήματα» κατέληξε ο κ. Μασούρας. Οι ενδιαφερόμενοι που παρακολούθησαν την παρουσίαση είχαν την ευκαιρία να λάβουν έντυπο ενημερωτικό υλικό και να παρακολουθήσουν βίντεο των εγκαταστάσεων και των προγραμμάτων που προσφέρει το πανεπιστήμιο.

ΝΑΤΑΣΑ ΠΟΛΥΓΕΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass