ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Επείγουσα χειρουργική για δύσκολα προβλήματα

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2018 16:13

Σεμινάριο στη διάρκεια του οποίου αναπτύχθηκαν οι σύγχρονες απόψεις και οι τεχνικές της επείγουσας χειρουργικής διοργάνωσε χθες στο αμφιθέατρο Ιπποκράτης στο κτίριο «Βιόπολις» η Χειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ως συνέχεια της τιμητικής εκδήλωσης για την αναγόρευση του καθηγητή Γιώργου Βελμάχου ως επίτιμου καθηγητή της Ιατρικής Σχολής Λάρισας.

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Σχολής από ειδικευόμενους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, νέους ειδικούς χειρουργούς και φοιτητές, καταξιωμένοι χειρούργοι με τεράστια κλινική και πανεπιστημιακή εμπειρία και με 18 συνολικά εισηγήσεις κάλυψαν μια μεγάλη γκάμα θεμάτων που αφορούν σε όλα τα θέματα της επείγουσας χειρουργικής και του τραύματος με έμφαση στα δύσκολα κλινικά σενάρια. Το χθεσινό σεμινάριο ήταν το δεύτερο κατά σειρά εκπαιδευτικό σεμινάριο που οργανώθηκε στη Λάρισα –το πρώτο είχε διεξαχθεί τον Μάιο 2013 στη Λάρισα- με τον καθηγητή Χειρουργικής και πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Τραύματος και Επείγουσας Χειρουργικής κ. Κων. Τεπετέ στο σύντομο χαιρετισμό του να αναδεικνύει τη σημασία των εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων του ασθενή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass