ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 13- 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Συνέδριο για την εκπαιδευτική καινοτομία

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2017 15:42

Το 3ο διεθνές συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας,

θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο, στο κτίριο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας, στη Λάρισα, στις 13, 14 και 15 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.

Το διοργανώνει η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παιδαγωγικό Τμήμα Π.Ε., Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας), το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας (Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ) και τον Σύλλογο Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων.

Το συνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της εκπαιδευτικής δράσης "Teachers 4 Europe" και του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας - Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα.

Σκοπός του είναι να προωθήσει τον γόνιμο και δημιουργικό διάλογο μέσα στην εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς και να θέσει τις βάσεις ευρύτερων προβληματισμών αναφορικά με την υιοθέτηση οποιασδήποτε μορφής εκπαιδευτικής καινοτομίας, που έχει σχέση είτε με τη διδασκαλία και τη μάθηση σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες, είτε με κάθε άλλη πτυχή της εκπαιδευτικής διαδικασίας και της σχολικής ζωής.

Θα συμμετέχουν 11 προσκεκλημένοι ομιλητές διακεκριμένων πανεπιστημιακών δασκάλων και άλλων, κυρίως από το εξωτερικό (Αγγλία, Γαλλία, ΗΠΑ), καθώς και από την Ελλάδα και θα παρουσιαστούν συνολικά 461 εργασίες,

Για την έκδοση βεβαιώσεων, έγκυρη εγγραφή σε εργαστήρια κλπ., είναι προτιμότερο να γίνει εγγραφή πριν την έναρξη του συνεδρίου, μέσα από την ιστοσελίδα http://synedrio.eepek.gr/ (κόστος συμμετοχής: 20 €, για φοιτητές 10 €, πληρωμή με κάρτα, e-banking ή με τραπεζική κατάθεση).

Μέρος της συνδρομής για την εγγραφή στο συνέδριο, να διατεθεί για την ενίσχυση του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες "Η ΦΛΟΓΑ".

Πληροφορίες: Κολοκοτρώνης Δημήτριος (Πρόεδρος Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), τηλ. 6972-038117. Λιόβας Δημήτριος (Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), τηλ. 6932-078466. Σταθόπουλος Κων/νος (Γεν. Γραμματέας Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), τηλ. 6937-329000 Λιάκος Ηλίας (Ταμίας Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), τηλ. 6974-479464 Καρασίμος Ζήσης (Μέλος Δ.Σ. Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), τηλ. 6975-028871.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass