ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ

Ιορδανός καλλιτέχνης στο Ειδικό Σχολείο Λάρισας

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2017 16:03

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας, υποδέχθηκε στον χώρο του τον διακεκριμένο Ιορδανό καλλιτέχνη Khaldoon Daoud, για την πραγματοποίηση ενός εργαστηρίου ζωγραφικής, στο οποίο συμμετείχαν παιδιά και εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε βιωματική δράση με αρωματικά φυτά από το κτήμα «Ευκαρπία» Λάρισας, με την κ. Φωτεινή Μπλιάτσου.

Ο Khaldoon Daoud είναι ζωγράφος, σχεδιαστής, φωτογράφος και κινηματογραφιστής. Είναι ιδρυτής του Ιδρύματος Τεχνών Rowag Al-Balga στη γενέθλια πόλη του κοντά στην πρωτεύουσα του Αμμάν, που αποτελεί πυρήνα πολιτιστικής δραστηριότητας και χώρο διαλόγου και συνεύρεσης καλλιτεχνών από πολλές χώρες.

Ο καλλιτέχνης μέσα σε ένα κλίμα ελευθερίας και κίνησης κάλεσε παιδιά και εκπαιδευτικούς να συνδημιουργήσουν και να εκφραστούν με χρώματα πάνω σε έναν άσπρο καμβά. Ο Khaldoon Daoud βρέθηκε στη Λάρισα φιλοξενούμενος από την κ. Φωτεινή Μπλιάτσου, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για τη θεραπευτική του Ιπποκράτη, συνδυάζοντας την τέχνη και τα βότανα, που ευρέως χρησιμοποιούνταν στη θεραπεία του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass