ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Κοινωνικό φροντιστήριο από την Ε.Λ.Μ.Ε. ν. Λάρισας

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2017 16:55

Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας, μετά την ικανοποιητική συμμετοχή μαθητών στο κοινωνικό φροντιστήριο –Δίκτυο Αλληλεγγύης που οργάνωσε πέρυσι και κρίνοντας ότι συνεχίζει να είναι οικονομικά δύσκολη η συγκυρία (μείωση των εισοδημάτων, αυξημένοι φόροι, κ.λπ.), για τις οικογένειες και τους μαθητές των ελληνικών σχολείων, αποφάσισε να συνεχίσει τη λειτουργία του, με δωρεάν μαθήματα, στους μαθητές των σχολείων, που το έχουν ανάγκη.

Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Λάρισας σε ανακοίνωσή του: «Ευχαριστεί όλους τους εκπαιδευτικούς, που εμπιστεύθηκαν αυτή την προσπάθεια, με τη συμμετοχή τους και καλεί όσους συναδέλφους, όλων των ειδικοτήτων, επιθυμούν να συμμετέχουν για τη νέα σχολική χρονιά, σε αυτή τη σημαντική δράση της Ε.Λ.Μ.Ε., ή να επικοινωνήσουν με τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. ή να στείλουν e-mail με τα στοιχεία τους στο elmelar@otenet.gr, μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου 2017.

Τηλέφωνα υπευθύνων: Παναγιώτου Νίκος: 6937-036.180, Μαγαλιού Ερμιόνη: 6972-400.261, Παπαδόπουλος Δημήτριος: 6978-997.235 και Γιουρούκης Αργύριος: 6957-509.469».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass