ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ

Κατάταξη επιτυχόντων στις πανελλαδικές

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2017 16:17

Τους επιτυχόντες των πανελλαδικών στις στρατιωτικές σχολές καλούν προς κατάταξη, τα Γενικά Επιτελεία Αεροπορίας και Στρατού.

Αναλυτικότερα:

ΙΚΑΡΩΝ

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Ικάρων οι επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων του 2017, στις 11 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας, στο Τατόι Αττικής. Οι καλούμενοι για κατάταξη στη Σχολή, πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στη σχετική Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών, καθώς και στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών.

ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ

To Γενικό Επιτελείο Στρατού ενημερώνει ότι, οι επιτυχόντες στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων κατά τις πρόσφατες Γενικές Εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καλούνται να καταταγούν την 11η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 07:30 στην έδρα της Σχολής (Βάρη Αττικής), με τα αναγραφόμενα, στην εγκύκλιο διαταγή προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών, δικαιολογητικά. Πληροφορίες για τους νέους Ευέλπιδες βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Σχολής: www.sse.army.gr

ΣΜΥ

To Γενικό Επιτελείο Στρατού ενημερώνει ότι, οι επιτυχόντες στη ΣΜΥ κατά τις πρόσφατες Γενικές Εξετάσεις του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, καλούνται να καταταγούν την 11η Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 07:30 στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (Τρίκαλα Θεσσαλίας), με τα αναγραφόμενα, στην εγκύκλιο διαταγή προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών, δικαιολογητικά. Πληροφορίες για τους νέους Σπουδαστές βρίσκονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Σχολής: www.smy.army.gr

ΣΜΥΑ

Από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ) οι επιτυχόντες στις πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2017, όπως παρακάτω: Οι εισακτέοι στη ΣΜΥΑ και των τριών Κατευθύνσεων, στις 18 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι Αττικής.

Οι εισακτέοι στην Κατεύθυνση Διοικητικής και Εφοδιαστικής Υποστήριξης, μετά την ορκωμοσία τους, θα μεταβούν στις εγκαταστάσεις της Σχολή Υπαξιωματικών Διοικητικών, στην Αεροπορική Βάση Σέδες, στη Θεσσαλονίκη, για υλοποίηση της περαιτέρω εκπαίδευσης. Οι καλούμενοι για κατάταξη στη Σχολή πρέπει να προσκομίσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που καθορίζονται στην Εγκύκλιο Διαταγή Προκήρυξης διαγωνισμού Επιλογής Σπουδαστών, καθώς και στο ενημερωτικό φυλλάδιο οδηγιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass