ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚ:

Διέλυσαν το Συνέδριο της ΟΛΜΕ

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2017 15:55

«Η ΔΑΚΕ και ΣΥΝΕΚ διέλυσαν το Συνέδριο της ΟΛΜΕ, για να στηρίξουν την αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική», καταγγέλλει η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, επισημαίνοντας τα εξής: «Ο κυβερνητικός συνδικαλισμός την προτελευταία μέρα του Συνεδρίου, Δευτέρα 3 Ιουλίου έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τις προτάσεις που επεξεργάστηκε και συμφώνησε η εκλεγμένη επιτροπή του Συνεδρίου, για να μην υπάρξει ούτε μια απόφαση για την οργάνωση της πάλης των εκπαιδευτικών!


Οι εργασίες του Συνεδρίου με διάφορους τακτισμούς και κωλυσιεργίες κράτησαν μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης με κύριο στόχο να μην παρθούν αποφάσεις σε αγωνιστική κατεύθυνση. ΣΥΝΕΚ και ΔΑΚΕ ακύρωσαν πλήρως τη διαδικασία της Επιτροπής ψηφισμάτων στην οποία ύστερα από πολύωρη επεξεργασία και συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων όλων των παρατάξεων υπήρξε συμφωνία να κατατεθούν στο συνέδριο σημαντικά ψηφίσματα, μεταξύ αυτών για τον αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση των ΕΠΑΛ και για τα δικαιώματα των αναπληρωτών.
Με ευθύνη των παρατάξεων αυτών δημιουργήθηκε μια χαώδης διαδικασία, και εμποδίστηκε να κατατεθεί έστω και ένα από τα ψηφίσματα της Επιτροπής.
Επιδίωξαν να μην προκύψουν ούτε οι ελάχιστες αποφάσεις που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την οργάνωση του αγώνα.
Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών κατήγγειλε την εκφυλιστική κατάσταση στην οποία εσκεμμένα οδήγησαν ΔΑΚΕ και ΣΥΝΕΚ. Δήλωσε στις 3.30 το πρωί ότι εφόσον δεν συζητηθούν άμεσα προτάσεις για τα φλέγοντα ζητήματα που είχαν τεθεί στην Επιτροπή ψηφισμάτων (προτάσεις για τα ΕΠΑΛ και αναπληρωτές) δεν θα νομιμοποιήσει παραπάνω αυτή τη διαδικασία. Μετά από δύο ώρες η ΑΣΕ αποχώρησε και κατήγγειλε τη συνέχιση της παρωδίας, καθώς ήταν πλέον φανερό ότι καμία από τις προτάσεις της Επιτροπής δεν θα έμπαινε ποτέ σε ψηφοφορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ρόλο κομπάρσου σε όλη αυτή τη διαδικασία είχαν οι Παρεμβάσεις».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass