ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Η Βιολογία στο προσκήνιο…

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2017 15:50

Σε πέντε μαθήματα ειδικοτήτων, ανάλογα με τον τομέα επαγγελματικής εκπαίδευσης στον οποίο φοίτησε κάθε υποψήφιος, διαγωνίστηκαν χθες οι μαθητές –απόφοιτοι των Επαγγελματικών λυκείων.

Στα θρανία σήμερα Πέμπτη, τους διαδέχονται οι υποψήφιοι των γενικών λυκείων, με εξέτασή τους στο μάθημα της Βιολογίας γενικής παιδείας, αλλά της ομάδας προσανατολισμού θετικών σπουδών.

Να σημειωθεί ότι οι πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων των γενικών λυκείων, ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, με τα μαθήματα γενικής παιδείας: Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής καθώς και Ιστορία.

 Αντίστοιχα οι πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων Επαγγελματικών λυκείων ολοκληρώνονται την Τετάρτη 21 Ιουνίου, με τα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία, Αρχιτεκτονικό σχέδιο, Στοιχεία σχεδιασμού κεντρικών θερμάνσεων και Βοοτροφία – αιγοπροβατοτροφία.

Να σημειωθεί ότι στο μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό σχέδιο, η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες αντί για τρεις που ισχύει για τα υπόλοιπα.

Αύριο Σάββατο 17 Ιουνίου οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ εξετάζονται στα εξής: Μηχανές πλοίου ΙΙ, Ηλεκτρικές μηχανές, Δεντροκομία και Στοιχεία ψύξης και κλιματισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass